2018. 10. 07.

Mutasd a polcod! - 40. rész

A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)

A 40. választás a 284-es polclakóra esett, aki pedig:

I: Katherine Allred: Az ​ámbrafa 
Egyből felhívta magára a figyelmemet a gyönyörű borítójával. A KMK igazán szuper könyveket szokott nekünk elhozni, ez alól az aranypöttyös könyveik sem kivételek. Az ámbrafa pedig pont egy ilyen. Nem egy cukor mázas történet, olyan mint maga az élet, hol édes, hol keserű. Azok a kövek itt is párosunk elé gördültek rendíthetetlenül, több idő kellet hozzá, hogy eltudják őket pusztítani. Akár mennyire is küzdünk ellen az igaz szerelmünket nem tudjuk kitörölni az életünkből :) Szerintem a borongós őszi napokra tökéletes élményt nyújt.

P: Mira Sabo: Dr. Farkas bárányai
Ez a kötet még olvasatlanul csücsül a polcon. A Birtoklás-trilógia első részét sikerült eddig megismernem, és nagyon tetszett, hogy egy ilyen tabu témát érintett. Itt is megfogott a fülszöveg, a kettősség a címben, ezért kívánságlistára került és tavaly karácsonyra meglepett vele az egyik kedves molyocska. :)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése