2018. 10. 14.

Mutasd a polcod! - 41. rész

A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 

A 41. választás a 90-es polclakóra esett, aki pedig:


I: Jeff Wheeler: A királynő méregkeverője   
A borító szerelem volt első látásra, már akkor eldőlt, hogy mindenképpen szeretném a magaménak tudni. A fülszöveget kissé félre értelmeztük mind a ketten, azt hittünk egy fiatal férfi lesz a főszereplőnk, nem pedig egy kis fiú. Ahogy haladtam a történetben egyre inkább kezdtem otthon érzeni magam benne, már nem tűnt fel Owen kora sem. Megszeretem őt, izgultam érte. Egy politikai harcba csöppentem, ami senkit sem kímél, furfangos észjárás kell ahhoz, hogy itt túl éld, sőt még annál is több.  Nagyon várom már a folytatást. Szeretném megismerni Owen további sorsát.

P: Nicole Williams: Clash
Az első rész még a Rubin Pöttyös láz elején jelent meg és szinte gondolkodás nélkül rendeltem meg. Nem nyűgözött le maradéktalanul, de láttam potenciát a sorozatban és Lucy tánc iránti szenvedélye miatt még inkább közelebb került hozzám. Örültem, ha hosszú idő elteltével is, de megjelent a folytatás. Bár még nem vettem a kezembe, de időszerű lenne már belevetnem magam Lucy és Jude további kalandjaiba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése