2018. 10. 21.

Mutasd a polcod! - 42 rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 

A 42. választás a 216-os polclakóra esett, aki pedig:

I: Richard Adams: Gesztenye, ​a honalapító   
A sötét elmék olvasásakor találkoztam vele először, ott említették meg többször is. Valamiért megragadt bennem, nem tudtam kiverni a fejemből. Nem is gondolkodtam sokáig, rá nyomtam a megrendelés gombra. Amikor kézhez kaptam, a gyönyörű a borítója tűnt fel először, a fellapozása után belül pedig észrevettem a szépséges színes illusztrációkat. Már sokszor hallottátok tőlem, hogy ő is egy olyan polclakó akit mindenképpen szeretnék elolvasni, csak eddig még nem jutottam el idáig.

P: Sara Raasch: Jég mint tűz
Éppen jó választás, mert ma fejeztem be ezt a regényt. :) Az első részbe beleszerettünk a borító alapján. Értékelésünkben is írtam, hogy a belső nem győzött meg maximálisan, mert néhol túl vontatott volt, többször kellett volna valami, ami felborzolja a kedélyeket. Voltak bizakodó jelek itt a második kötetnél is, végül mégis megtartotta ugyanezen hibáját. Viszont a lezárás nagy izgalmakat ígér, hátha a lezárás hozza meg a nagy áttörést. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése