2018. 10. 01.

Szeptember havi beszerzéseink, olvasásaink


Újabb szép évszak van mögöttünk, nem tagadhatjuk, máris hiányzik a nyár. :) Bár a rossz időből még éppen csak egy ízelítőt kaptunk, de már készítjük a meleg takarókat, hogy bekuckózzunk a kanapéra egy újabb remek könyvvel. :) Meg kell találni minden évszakban a szépet. :D

Indie: Itt van az ősz, itt van újra :) Ennek az évszaknak is megvan a maga szépsége, az biztos, de én legjobban az új megjelenéseket szeretem ilyenkor. Belegondolni is ijesztő egyszerre örömteli is, hogy már most mennyi előrendelésem van.

Vettem: 
- Jenny Han: Utóirat: Még mindig szeretlek! mivel az első rész már régóta  megvan így most beszereztem mellé a második részt, hogy ne árválkodjon egyedül szegény.

- Lisa Kleypas: Egy nyáréjszaka titkai annyira levett a lábamról az Írónő a stílusával, így muszáj volt beszereznem a Wallflowers sorozatát is.

- Lisa Kleypas: Botrány tavasszal egy újabb rész sikeresen beszerezve.

- Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz egyszerűen imádom ezt a sorozatot, így mindenképpen szeretem volna az összes részét a polcomon tudni.

- Lisa Kleypas: A szív doktora nagyon kíváncsi voltam  Garett történetére is, az biztos ismét nem kellett csalódnom az Írónőben.

Kaptam:
- Walt Disney – Az Oroszlánkirály nagy Walt Disney rajongó vagyok, sajnos a klasszikusokat nehéz beszerezni, így úgy gondoltam itt az alkalom beszerezni ezt az új rövidebb változatot. Barátom meg is lepet vele a hétvégén.

- Walt Disney – Hófehérke és a hét törpe szeretném ha sikerülne az aranygyűjtemény összes részét, így nem volt kérdés, hogy barátom megvette nekem a következőt.

Összesítve: 5 db vettem + 2 db ajándékba kaptam = 7 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban ismét sikerült teljesítem a  10 db elolvasott könyvet, nagyon örülök, próbálom tartani magam most ehhez az átlaghoz. A blogunkra eddig 1 db-ból készült bejegyzés, és 4 db-ból készül.Perpetua: Egészen meglepődtem, de egy könyvet se vettem a hónapban. Lehet azért nem tűnt fel, mert minimum tízet már előrendeltem a hónapban. XD

Vettem: egyet se :)

Kaptam: egyet se :)Összesítve: 0 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 0 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 6 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Kicsit most is lehetne több, de hát ennyi sikerült. :) A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 5 db-ból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése