2018. 11. 20.

A nevem várólistás könyvekből Book Tag

Ma egy picit másabb Book Tag-et hoztunk nektek. Várólistás könyveinkből fogjuk a nevünket kirakni. :)

I - J. K. Smith: Ismert ​ismeretlen Jól le vagyok maradva, pedig nagyon megszeretem az Írónő stílusát. Mindenképpen szeretném elolvasni nem csak ezt, de a Káosz a köbön is tőle. 
N - Penelope Ward: Neighbor ​Dearest Nagyon kíváncsi vagyok ebben a történetben milyen könyves pasit alkotott meg nekünk az Írónő.
D - Kylie Scott: Deep  A sorozat első rész nem kápráztatott el bennünket, de az újabb esély adás után kiderült, hogy még sincs minden veszve. Egyre jobbak lettek a részek. Már csak Ben megismerése van vissza.
I - Kristen Callihan: Idol Egy újabb rocksztáros könyv, amit szeretnék elolvasni. Kicsit félek is tőle, mert úgy láttam vegyes visszajelzéseket kapott.
E - Emma Chase: Egy ​ágyban a herceggel Ki nem ábrándozott már arról, hogy összehozza a sors egy herceggel. Ebben a történetben Olivia pont ilyen helyzetbe kerül. Alig várom, hogy olvashassam.

P - R. Kelényi Angelika: A ​párizsi nő Már nagyon kíváncsi vagyok Flóra és Mariani történetének befejező részére. Vajon, most milyen kalandokba bonyolódnak ők ketten?
E - Carola Wimmer: Együtt, ​szabadon Amikor megláttam, hogy a film alapján kiadtak egy könyvet, nagyon megörültem. A vásznon megszeretem Mika és Szélvihar történetét, remélem a lapokon olvasni ugyan olyan jó élmény lesz.
T - Holly Black: The ​Cruel Prince Ennek a könyvnek a megjelenését nagyon vártam. A borítója valami gyönyörűséges, remélem a belső tartalom is ennyire jó lesz majd.
R - Christelle Dabos: Rejtélyes ​eltűnések a Holdvilágban Az első rész elolvasása után teljes mértékben tükörjáró lázban égtem. Reméltem, hogy a kiadó hamar megörvendeztetett minket a folytatással, imáim meghallgatásra találtak, mert még ebben az évben a kezeim közé vehetem. Már csak neki kell állnom.
A - Lucinda Riley: Angyalfa Mind a kettőnk szívéhez közel került az Írónő munkássága. A hét nővér sorozata, részről részre nyújtott egyre izgalmasabb történéseket. Kíváncsi vagyok vajon ebben a könyvben milyen rejtélyes múltat tár elénk.

P – Ker Dukey, K. Webster: Pretty Lost Dolls Eszméletlenül várom a folytatást, és nem csak a függővég miatt.
E – V. E. Schwab: Egy sötétebb mágia Már a Verity szörnyei előtt is érdekelt ez a sorozat is, de így még nagyobb kedvvel vetném bele magam az olvasásba.
R – Meghan March: Rád vágyom Tudom, hogy még az első részt se olvastam, de elég nehéz R betűs könyvet találni. :D Viszont tényleg érdekel a sorozat. :)
P – T. M. Frazier: Preppy Igaz még nem ez a rész jön, de egyértelműen magával ragadott Preppy személyisége és nagyon szeretném, hogy őt is megismerhessem.
E – Naomi Novik: Ezüstfonás Már az angol megjelenésnél is felfigyeltem a regényre, és megörültem, hogy ilyen hamar olvashatjuk magyarul is.
T – Sarah J. Maas: Tower of Dawn SJM regény se hiányozhat a felsorolásból. :D
U – Kristen Ciccarelli: Az utolsó Namsara A borító lebilincselő, meglátod, és állandóan újra eszedbe jut. Mindenképp el fogom olvasni.
A – Nalini Singh: Archangel’s Heart Imádom Ehlena és Raphael történetét, és egyre izgalmasabb.


E - K. A. Tucker: Egyetlen kis hazugság Kedvenc Rubin Pöttyös könyveim között van az első rész, igazán maradandó olvasmány volt és alig várom már, hogy ezt a kötetet is olvassam. 
SZ - Marissa Meyer: Szívtelen Nagyon szeretem az írónő eddig megismert könyveit, és ezt se szeretném kihagyni a sorból. 
T - Kylie Scott: Tónus Mostanra már megszerettem a sorozatot, és várom, hogy az utolsó rész is tartja-e Mal és Jimmy kötetének színvonalát. 
E - Victoria Schwab: Egy sötét duett Annak ellenére, hogy nem a romantika volt a középpontban, meglepő módon szerettem az első részt, de azért titkon reménykedek benne, hogy itt már szárba szökken némi nekem tetsző érzelem is. 
R - Sienna Cole: Reményszimfónia A Négyszáz nap szabadságban Patrick volt a kedvencem, nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy saját történetet kap.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése