2018. 11. 16.

Kedvenc könyves blog - 2. kör


A negyedik szavazás során a kedvenc hazai könyves blogot keressük. A választék igen széles, hiszen sok olvasó döntött már úgy, hogy megosztja másokkal a gondolatait, de vajon kit követünk legszívesebben nyomon?

Blog neve: Anya olvas
Indulás: 2016.10.31.
Bemutatkozás:
"Két ördögien aranyos fiú anyukája vagyok. Emellett hivatalos könyvmoly, aki szeret elveszni a könyvek nyújtotta világokban."
Tartalom/rovatok: Értékelések, Fénymont-Mélypont, Havi ajánló, Havi tervek, Az én kedvenc bloggerem, Mesesarok, Top 5 Wednesday, KvízKedd, Book Tag, Interjúk, Egyéb bejegyzések
Összegzés: Immár két éve tevékenykedik aktívan bloggerként. Írásai egyre színesebbek, tartalmasabbak lettek az idő során, és számos érdekes rovattal találkozhatunk nála, így könnyen megtalálhatja itt mindenki a kedvére való olvasnivalóját.

Indulás: 2017.05.06.
Bemutatkozás: 
"Az olvasás számomra kaland, menedék, megnyugvás, és izgalom. Megannyi megélt élet, sorok között felszedett tudás. Nevetés és sírás, borzongás és csodálkozás.
Szeretem az új könyvek illatát, a régi könyvek megsárgult lapjait és az e-könyvek adta szabadságot. Nem hiszek abban, hogy technika kiszorítja a papírkönyveket, emiatt nem is tekintek ellenségként az e-book olvasókra. Nálam mindkettőnek van helye a polcon, hiszen kiegészítik egymást, nem pedig elnyomják.
A blogolás nem idegen számomra, hiszen három évig vezettem a szépségápolással foglalkozó oldalamat, ahol  időnként publikáltam könyvekről is, és őszintén szólva imádtam ezeket a posztokat írni – néha sokkal jobban is, mint a témába vágóakat. Jó ideje érett már bennem a gondolat, hogy szeretnék egy külön felületet az olvasási szenvedélyemnek, és most eljött az ideje a megvalósításnak. Így született meg A Szofisztikált Macska, ahol remélhetőleg rendszeresen fogok posztolni könyvekről, illetve olvasással kapcsolatos dolgokról. Szubjektíven és őszintén.
Szeretem a jófajta krimiket és thrillereket, tehát ilyen műfajú könyvekkel sokat fogtok találkozni nálam, de igazából bármi jöhet, ha a történet képes megfogni, legyen szó fantasyről, drámáról, családregényről vagy akár szépirodalomról. Imádom a női sorsokról szőtt történeteket, azonban a hideg ráz a sablonos romantikától és a hatásvadász, könnycsalogató írásoktól."

Tartalom/rovatok: Értékelések, Book haul, Unboxing,
Összegzés: A mezőny legfiatalabb blogja és idén a Blogturné Klub tagjai közé is bekerült. Értékeléseit csodás saját képekkel egészíti ki és szívesen ír kicsit az alkotókról is mellette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése