2018. 10. 22.

Kedvenc könyves páros - döntő


És elérkezett az utolsó döntési lehetőség. Szavazzatok, kiket szeretnétek győztesként látni a Kedvenc könyves páros viadalán. :)

Bár szoros volt a verseny, talán senkit se lepett meg, hogy Aelin és Rowan itt is a döntőig menetelt. A másik szálon Cat és Bones kiütéssel nyert a Feysand duóval szemben, viszont Hannah-t és Garret-et már nem tudta lenyomni. Így egy fantasy és egy new adult páros között dől el, ki a Kedvenc könyves párosunk. :)


Név: Aelin Ashryver Galathynius
Jellemzők: Szenvedélyes természetű, főleg szeretteivel kapcsolatban. Ha törődik valakivel, azt igazán mélyen teszi, túl sok veszteség érte életében, ezért nagyon ragaszkodik hozzájuk. Imádja a könyveket, a zenét és az édességet. Gonosznak is tarthatják a külső szemlélők, de boldog pillanataiban igazán szellemes, csak szomorú pillanataiban jön elő keményebb énje és persze a harc során. Még bérgyilkosként is különösen figyelt a megjelenésére, amikor teheti, szeret divatosan öltözködni.

Név: Rowan Whitethorn
Jellemzők: Első ránézésre igazán hideg és távolságtartó, Aelin-re cselekedeteire is csupa busszúsággal reagál. Később amikor kezdenek összemelegedni, összeszokni, látható kedvesebb és gondoskodóbb természete, gyötrődik, amikor megsérül a lány. Vérkötelékük miatt is hűséggel tartozik a tűzszívű harcoshoz, és minden áron meg akarja védeni.Hűséges és támogató társ.

Aelin és Rowan: Aelin tanulni, erősödni kelt át a tengeren és Rowan-t kapta, akivel nem indult zökkenőmentesen kapcsolatuk. A kiképzés során megismerik igazán egymást, és így kezd kialakulni közöttük több mester és tanítványa kapcsolatnál.

Név: Hannah Wells 
Jellemzők: Nem egy üresfejű lány, mégis az iskola legnépszerűbb fiújába zúg bele, ez a kettősség mókás. Ő tényleg elhatározta, hogy Garrett hidegen fogja hagyni, de ki tud egy ilyen pasinak ellenállni? Le a kalappal előtte, hogy neki egész sokáig sikerült. :D

Név: Garrett Graham
Jellemzők: A hokicsapat sztárja megszokta, hogy mindenki a lába előtt hever, és teljesen meglepődik, hogy akad valaki, aki nemet tud neki mondani. De nincs még egy ilyen makacs ember, mint ő, így, ha nem is a könnyű úton, de eléri mindig, amit akar.

Hannah és Garrett: Annyira igaziak voltak. Állandóan piszkálják a másikat, igazán szórakoztatóak. Forr közöttük a levegő, és letehetetlen a történetük, magával ragadják az olvasót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése