2018. 11. 03.

Könyjelző Top 10 - 41. rész

Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :)

5 kedvenc novella és további 5, amit el akarok olvasni

I: Kiegészítő novellákban mindig kapunk valami kis pluszt, amit én mindig örömmel fogadok. Sokszor segít kicsit jobban megérte egyes szereplő érzéseit, tetteinek miértjeit.
P: Kiegészítő novellákból nálunk kisebb a választék, mint külföldön, de azért szerencsére akadnak, amiket hazánkban is megjelentetnek és pont a kevesebb megjelenés miatt, bőven akad olyan, amire még várok. :)

1,
I: Böszörményi Gyula: Bitó és borostyán nem hiába egyik kedvenc hősnőm Mili, itt most kicsit ő került előtérbe, aminek én nagyon örültem.
P: Böszörményi Gyula: Bitó és borostyán Mili első komoly saját ügye és sziporkázott a rejtély felgöngyölítése közben, nagyon szerettem ezt olvasni.
2,
I: Colleen Hoover: Finding Cinderella – Helló, Hamupipőke! Six és Daniel története amilyen rövid, olyan eseménydús volt. CoHo néni itt sem okozott csalódást.
P: Julianna Donaldson: Edenbrooke örököse Az eredeti regénytől nem tudom teljesen külön nézni rá, elengedhetetlenül kapcsolódik hozzá számomra. Visszahozta azt a szeretett légkört, ami hiányzott.
3,
I: Julianna Donaldson: Edenbrooke örököse  itt most Philip szemén keresztül ismerhetem meg a történetük  egy részét,sőt a múltba is kaptam betekintést. Philip szemszögére nagyon kíváncsi voltam, egy igazán érdekes férfi, akit ezek után még jobban a szívembe zártam.
P: Cassandra Clare: Az éjféli örökös Az írónőtől olvastam eddig a legtöbb novellát, így nem meglepő, hogy bekerült a listába. A Bane krónikák közül ez volt a kedvencem, mert itt újra felbukkantak más, kedvenc sorozatból még kedvencebb szereplők.
4,
I: Kiera Cass: Párválasztó történetek (A Párválasztó 0,5 & 2,5) Aspen és Maxon szemén keresztül kaptunk egy kis részletet, amely által jobban megértettem egyes döntéseiket, cselekedeteiket.
P: Cassandra Clare: Csak árnyékok Ez pedig az eddigi kedvencem az Árnyvadász Akadémiából. Azzal lopta be magát a szívembe, hogy Will-t és Tessa-t csempészte be az írónő.
5,
I: K. A. Tucker: In ​Her Wake – Sodrás az előzmények megértése miatt szükség volt nagyon erre a kis kiegészítőre.
P: Jamie McGuire: Gyönyörű pillanat Abbi és Travis történetének szerves része volt America és Shepley, annyira jó volt végre őket is jobban megismerni.
1,
I: Sarah J. Maas: A Court of Frost and Starlight mi még csak idén ismerjük meg a sorozat harmadik részét, de remélem erről sem kell majd lemondanunk.
P: Sarah J. Maas: A Court of Frost and Starlight Igaz, még a harmadik részt se olvastam, de nem akarok elszakadni Feyre és Rhysand párosától, még többet szeretnék belőlük.
2,
I: Marissa Meyer: Stars ​Above a KMK köszönhetően újra kiadják, sőt folytatják a Holdbéli krónikákat. Én még csak most fogok megismerkedni az Írónő munkásságával, de remélem ez a rész is megjelenik majd nálunk is. 
P: Gena Showalter: The Darkest Captive Galen és Légió annyira furcsa, szokatlan páros, mégis kíváncsi vagyok, hogy velük mi lesz.
3,
I: Tahereh Mafi: Unite Me el vagyunk maradva a sorozattal, de nagyon kíváncsi vagy a kiegészítő kötetekre is.
P: Kresley Cole: Day Zero Valószínűleg ezt azért szeretném ennyire olvasni, mert úgy az egész sorozatra várok még nagyon, de azért szurkolok, hogy ez is megjelenjen.
4, 
I: Jennifer Ashley: A Mackenzie Family Christmas – The Perfect Gift A Mackenzie fivérek egy izgalmas történelmi romantikus regény, amellyel kicsit lemaradtunk, de ennek ellenére az öszes rész megjelenésének nagyon örülnénk szerintem.
P: Kylie Scott: Strong Most már tényleg nagyon megszerettem a csapatot, és szívesen töltenék még egy kis időt ebben a légkörben.
5,
I: J. M. Darhower: Friends & Forever az első része igazán rázós volt, nagyon kíváncsi vagyok, a többiben is megkapjuk e a várt hatást.

P: Amy Ewing: The House of the Stone Raven volt a kedvencem a sorozatban, és meg akarom ismerni az ő történetét is, még ha csak rövidke is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése