2018. 11. 04.

Mutasd a polcod! - 44. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 

A 44. választás a 32-es polclakóra esett, aki pedig:

I: Mia Sheridan: Becoming Calder – Calder útja    
Pont most olvasom a könyvet. Az eddigiek alapján biztos jelöltje egy jó kis szívösszetörésnek. :( Mia Sheridan a sorozat első kötetével nem lett a kedvencem, ez miatt picit féltem is a további részektől. Azért ez se szabott gátat a könyvvásárlásnak, egymás után a részek szépen a polcomon landoltak. Perpetuaval úgy gondoltuk adjuk egy második esélyt neki, milyen jól tettük. Úgy gondolom a harmadik rész után javuló tendenciát mutat az Írónő. :)

P: Sarah J. Maas: Üvegtrón
Itt kezdődött a szerelem. *-* Nem is meséltem még talán, hogy a könyv megjelenésekor én kifejezetten ódzkodtam tőle a borító miatt. Hiába olvastam a jobbnál jobb értékeléseket, elzárkóztam tőle. Aztán az egyik KMK-s lapocskán húgom meglátta ezt a könyvet, őt pedig azonnal megfogta. El akarta olvasni, én meg beadtam a derekam és megvettem. Milyen jól tettem! Azóta a borítóval is teljesen megbarátkoztam, a történethez tökéletesen illik. És most is a könyvespolcom legékesebb helyét foglalja el a sorozat. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése