2018. 11. 18.

Mutasd a polcod! - 46. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 

A 46. választás a 66-os polclakóra esett, aki pedig:


I: Christelle Dabos: Rejtélyes eltűnések a Holdvilágban 

El sem tudom mondani mennyire vártam végre a Tükörjáró második részét. Ophélia és Thorn is közel kerültek a szívemhez. Egy újabb különleges világban találtam magam az első részében, fájt a szívem amikor ott kellett hagynom őket egy időre. A fülszöveg ismét egy remek kalandot ígér, nem csak a szereplőinek, de az olvasók számára is. A legjobban az mozgatja a fantáziámat velük kapcsolatban, hogy a kapcsolatuk milyen irányba kezd el változni :)

P: Jennifer L. Armentrout: Várok rád
Első new adult regényeim között volt, bizalmat szavaztam az írónő más oldalának is, és nagyon jól tettem. Igazán érzelmes történeteket alkot, imádni való szereplőkkel. Cam és Avery igazi álompár, hosszú regényük dinamikáját tökéletesen jellemzi a cím, de így volt pont jó. Izgatottan várok, minden újabb részt, hogy a polcra kerülhessen a többiek mellé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése