2018. 11. 01.

Október havi beszerzéseink, olvasásaink

Az idő, ha szép lassan is, de egyre hidegebbé válik, szívesebben húzódunk most már be a kanapéra egy-egy jó könyvvel. A kiadók is erre gondolhatnak, amikor év végére tartogatják sok újdonságukat. Havi vásárlásainkon már érződött, hogy nem tudunk ellen állni a jobbnál jobb regényeknek. :) Közben pedig egyre közelebb vagyunk a blogon a 300.000. látogatóhoz és Facebook-on pedig a 1000. like-hoz. :)

Indie: Eljött a kedvenc időszakom, amikor a könyv kiadók kezdenek minket jobbnál jobb könyv megjelenési hírekkel vásárlásra csábítani. Az októberem még elég soványra sikerült, de ezt nem mondhatom a következő hónapzárásakor :D


Vettem: 
- Lauren Brooke: Hazatérés még pony clubos korszakomban kezdtem el gyűjteni Lauren Brooke könyveit. Megörültem amikor a KMK is elkezdte őket kiadni. Szeretném ebben a formában is magaménak tudni.

- Holly Black: The Cruel Prince – A kegyetlen herceg a külföldi megjelenése óta szemezek vele, nagyon megörültem, hogy a KMK elhozta nekünk. Nem is volt kérdés a beszerzése.

- Lisa Kleypas: Nem múló varázs mivel hatalmas nagy Lisa Fan lettem, ezért az elmaradásaimat be kell pótolnom könyv beszerzés terén.

- Kendall Ryan: Szeress és hazudj az Álomgyár egyre több szuper újdonsággal csábít minket bűnre. Jelentem ez a példány sikeres volt benne.

Kaptam:
-
Walt Disney – A dzsungel könyve páromtól minden hétvégén megkapom az aktuális részt.

- Walt Disney – Bambi gyerekként az egyik kedvencem volt, örülök, hogy most már ilyen változatban is a magaménak tudhatom.

- Walt Disney – Dumbó egy újabb rész, szépen lassan gyűlnek.

- Giulia Enders: Bélügyek édesanyámtól kaptam, kíváncsi vagyok rá nagyon.

Összesítve: 4 db vettem + 4 db ajándékba kaptam = 8 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Újra sikerült teljesítenem a 10 db könyvet, nagyon boldog vagyok mert úgy néz ki talán összejön az áhított cél.  A blogunkra eddig 1 db-ból készült bejegyzés, és 4 db-ból készül.


Perpetua: Elég sok könyvet rendeltem már elő őszre, így kicsit meglep, hogy "csak" ennyi új regényt szereztem be a hónapban. Na de majd a november... xD

Vettem: - Holly Black: A kegyetlen herceg Ez is olyan könyv, amire már elég régen felfigyeltem. Mindig szemmel tartom azért a "külföldi" frontot is, mire érdemes várni. Felcsillant a szemem, amikor megláttam a KMK webshopjában.

 - Tricia Levenseller: A kalózkirály lány Nagyon hezitáltam, hogy megvegyem-e. Érdekelt, de féltem is, hogy nem lesz elég különleges élmény. Végül mégis megvettem, párosan szeretek rendelni. XD

- Sienna Cole: Reményszimfónia Már a Négyszáz nap szabadság során is Patrick-et szerettem meg legjobban, nagyon megörültem, hogy saját regényt kap.

- Borsa Brown: Gyalázat és hit Az arab sorozatot nem sikerült végigolvasnom. Az arab lányánál félrecsúszott a dolog. Ebben az új sorozatban viszont látok fantáziát.

- Johanna Bashford: Virágálom Még a korábbi színezőimet se végeztem ki, de a virágos lapok a kedvenceim, nem tudtam ellen állni a Virágálomnak. :)

- Erin Watt: Cifra palota Én továbbra is rajongója vagyok a Royal fiúknak, azonnal a kosárba került a regény.

- Elle Kennedy: A cél Az Off-Campus sorozat utolsó darabja se hiányozhat a többi fiú mellől, kíváncsi leszek, ezzel is olyan sokat fogok-e várni, mint a többi résszel. :D    

- Kendall Ryan: Szeress és hazudj Egyre izgalmasabb az Álomgyár Kiadó felhozatala, erre a regényre is felfigyeltem és meg is rendeltem. 

Kaptam: - R. Kelényi Angelik: Mennyei bűnök Recenziós példány az Álomgyár Kiadótól. :)


Összesítve: 8 db-ot vettem + 1 db-ot kaptam = 8 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 7 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Ha tartom a növekvő tendenciát novemberre meglesz a 8. :D A blogunkra eddig 1 db-ból készült bejegyzés, és 5 db-ból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése