2018. 12. 15.

ACOTAR Book Tag


Igaz az ACOTAR utolsó részének megjelenése 2019-re csúszott, a várakozás közben egy Book Tag-gel érkeztünk nektek. 

Lucien (Válassz egy könyvet, ami több egy műfajnál)
I: Mary Ann Shaffer – Annie Barrows: Krumplihéjpite Irodalmi Társaság egy igazán különleges történet, több van benne mint elsőre gondoltam. 
P: Lucinda Riley: Viharnővér Családregény a fő címke, de ebben mindent megtaláltam, amit szeretek. Romantika, izgalom, történelmi visszatekintés, sok érzelem.

Tamlin (Válassz egy könyvet egy szépséges borítóval, de a belseje nem tetszett) 
I: Jamie McGuire: Gyönyörű ​megváltás Nekem a madárszárnyas borítója igazán megtetszett, de a tartalom már nem volt rám ilyen hatással. 
P: Alice Hoffmann Gyönyörű titkok múzeuma Engem a borító annak idején megfogott, de nagyon nem sikerült egymásra találnunk a könyvvel, nem az én ízlésvilágom sajnos. 

Amarantha (Válassz egy könyvet, ami még kísért akár jó, akár rossz értelemben)
I: J. K. Smith: Káosz ​a köbön Igaz, hogy még friss élmény, de sokszor eszembe szokott jutni Andi, nagyon megszeretem ezt a nőt, örülök, hogy boldog befejezést kapott a története :) 
P: Sienna Cole: Reményszimfónia Sokáig gondolkodtam még a regényen, minek örültem volna még, mi is történt pontosan és persze a sok-sok gyönyörű dallamon, amit olvasva is átéltem.   

Hybern Király (Válassz egy könyvet sok vérontással)
I: Sarah J. Maas: Az orgyilkos pengéje és más történetek Elég sok harci jelenetnek voltam a tanúja, amelyek néha vérontással végződtek. De itt nem zavart, mert ez hozzá tartozik ehhez a világhoz. 
P: Holly Black: A kegyetlen herceg A nem régen befejezett regényben volt bőven vérontás, teljesen meglepődtem, a mennyiségen.    

Amren (Válassz egy könyvet, amiről nem tudsz sokat)
I: Cassandra Clare: Árnyvadász univerzum Most nem egy konkrét könyvet mondanák, az Írónő világa valahogy engem nem talált meg úgy, így az első rész óta nem követem ennek az univerzumnak az alakulását.  
P: Leiner Laura: Ég veled Egészen random módon választottam a manapság népszerűbb regények közül. Nem sikerült még az írónő munkásságával megismerkednem. Lehet, szeretném, de nem is tudok róla sokat, és valamiért annyira megismerni se tervezem.     

Mor (Válassz egy memoárt)
I: Corinne Hofmann: Afrikai ​szeretők egy igazán érdekes történet két különböző világ találkozásáról, egy erős nő története, amit már jó régen olvastam. 
P: Carrie Fisher: A hercegnő naplója Nem volt még szerencsém a műfajhoz, talán nem is lesz, úgyhogy csak véletlenszerűen esett erre a választásom.      

Rhysand (Válassz egy könyvet, amihez kötődsz)
I: Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz Az év egyik legkedvencebb történelmi romantikus olvasásomnak mondanám. 
P: Sarah J. Maas: Viharok birodalma Muszáj ide egy SJM alkotást írnom, annyira kötődöm a könyveihez.      

Feyre (Válassz egy könyvet, ami az olvasás világába vezetett)
I: Stephen King: Christine Az egyik legmeghatározóbb olvasmányom volt, előtte is sokat olvastam, de igazán csak ezután kaptam az ízére :) 
P: J. R. Ward: Éjsötét szerető Bizony Wrath és Beth a páros, akinek köszönhetem, hogy könyvmoly lettem.      

Tavasz Udvara (Válassz egy könyvet, amit tavasszal olvastál)
I: Elle Kennedy: The Score – A pont Sokat nevettem, maradandó élmény az olvasása az biztos. 
P: Kresley Cole: Elfojtott üvöltés Huh, nehéz választani a sokból, de ezen a regényen ragadt meg a tekintetem.   

Éjszaka Udvara (Válassz egy könyvet, amit éjjel olvastál) 
I: Colleen Oakley: Karnyújtásnyira Délután elkezdtem, hajnalban tettem le amikor az utolsó oldalhoz értem. nagyon megszeretem ezt a könyvet. 
P: Cassandra Clare: Árnyak ura Idén őt olvastam leginkább éjszakába nyúlóan.      
 Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése