2018. 11. 10.

Elle Kennedy: A cél

Író: Elle Kennedy
Cím: A cél
Sorozat: Off-Campus 4.
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2018.
Terjedelem: 432 oldal
Fülszöveg: 
A ​lány mindig eléri a célját…
A végzős Sabrina James már látja maga előtt az egész jövőjét: lediplomázik a Briaren, brillíroz a Harvard jogi karán, aztán szerez egy jól fizető állást valami menő cégnél. Szeretne kilépni nyomorúságos múltja árnyékából, ezért sem ideje, sem energiája nincs egy jóképű hokisra, aki hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. John Tuckerrel csupán egyetlen tüzes – ám meglepően gyengédre sikerült – éjszakát tervez, de néha egy éjszaka is elég, hogy az ember élete fenekestül felforduljon.
De a játék egyre bonyolódik.
Tucker hisz a csapatjátékban, meggyőződése, hogy az legalább olyan fontos, mint az egyéni teljesítmény. A jégen nem keresi a reflektorfényt, de amikor huszonkét évesen apa lesz, nem hajlandó a háttérben maradni. Már csak azért sem, mert a leendő anya gyönyörű, okos és hihetetlenül izgalmas. A gond csak az, hogy Sabrina James nem adja könnyen a szívét, és a lobbanékony, barna szépség túl makacs, hogy segítséget fogadjon el. Ha Tucker meg akarja szerezni álmai nőjét, meg kell győznie, hogy bizonyos célokat csak együtt érhetnek el.
Vágytál már a folytatásra?
Íme eljött. Élvezd ki minden pillanatát!


„Istenem, de gyönyörű, amikor mosolyog! Gyakrabban kéne csinálnia.” 

Igazán szexik lettek a sorozat borítói. Melyik részé a kedvencünk? 
P: Nem egyszerű a választás, nagyon szimpatikus képeket találtak a sorozathoz. :D Az üzlet és a Pont borítóján a pasik beállása kicsit túl semmilyen. Látványra nem utolsó, de a
forrás
Baklövés és a Cél képei kicsit mozgalmasabbak. Mintha több érzelmet sugároznának. És legyen a végső választott Tucker. Ha a történet lenne a kérdés, nem őt lenne a favorit, de mi tagadás, ez a beállítás nagyon megnyerő. 
I: Egy izmos kocka has látványa mindig jó. :) Ennél a sorozatnál négy ilyen kis huncutságon is megakadhatott a szemem. A választásom végül Pontra eset, mert tetszik a beállítása, hogy szemből láthatjuk a modellt. Van ott pár kocka, ami megmutatkozik, de még sincs el túlozva, így el tudom hinni róla, hogy egy valósághű testet ábrázol.

Szerintem te vagy a legérdekesebb srác, akivel valaha találkoztam.
Szerintem isteni vagy az ágyban, és újra le akarok feküdni veled.
Szerintem, ha a szívem képes lenne összetörni, te összetörnéd.”
 


Tucker kicsit visszafogottabbnak mondható csapattársaihoz képest, mi így is szerettük? 
P: Tucker a többi sráchoz képest sokkal csendesebb, visszafogottabb, de ő is megérdemelné az álompasi címet. Mondjuk úgy, ő a józanság megtestesítője a csapatban. De ő is fontos része a bandának és senki ne gondolja, hogy ő kevesebb lenne a többieknél. Fel-felbukkant
Tucker (forrás)
már az első három kötetben, de annyikból nehéz megállapítani, milyen személyiség is ő. Itt látszik, hogy csajozás terén ő se panaszkodhat. Hokisként tapadnak rá a nők, de ő szeret hódítani is, sőt szereti a tenyerén hordozni szíve hölgyét. Sabrina-ban meglát valamit, ami miatt nem tudja száműzni gondolataiból. És meglátjuk milyen is az, ha Tucker hódításba kezd.
 
I: Az eddig megismert Off Campusos fiúk közül mindenkit más miatt kedveltem meg, de így hogy már ismerem Tucker történetét is, őt mondanám számomra a favoritnak. Ő az a csendesebb típus, aki ha kell, benne van a buliban, de elvan az állandó pörgés nélkül is. Olyan igazi vidéki srác, akivel szeretném az autója platóján együtt nézni a csillagokat. Pont ez tetszik annyira benne, igazi romantikus alkat, aki tényleg úgy hódít meg egy nőt, hogy 🌲 a tenyerén hordozza, s az ágyát is forróvá varázsolja. Már meg vannak a tervei, hogy mit is kezd az életével miután befejezte az iskolát. Szeretne vállalkozásba fogni, visszaköltözik édesanyjához, hogy ne legyen egyedül. Igen ám, de ezek a tervek felborulni látszanak, amikor is egy sötét hajú vadmacska tekintetű lány elrabolja a szívét. Ezek után megismerjük Tucker csajozós oldalát is, aki tud nagyon magabiztos is lenni. A kitartása példa értékű, nem sietett semmit sem, meg adja a teret Sabrina-nak, de ha baj van egyből ott terem. Az igazi megtalálása nem korfüggő, én elhiszem Tucker-nek, hogy Sabrina-ban láttam meg ezt. Bárcsak létezne a valóságban is *-*

Szóval, mindent összevetve a pénz nem minden. Tökmindegy mennyire vastag valaki. Mindannyian ugyanúgy szenvedünk, és ugyanúgy szeretünk. Egyformák vagyunk.” 

Emlegették már korábban is főhősnőnket, Sabrina-t, de inkább negatív megközelítésből. Tartottunk tőle, hogy nehezen kedveljük meg őt? 
P: Sabrina eddig igazi kígyónak volt beállítva, viszont csak apró töredéket láthattuk belőle, csupán egyetlen nézőpontból. Nagyon kíváncsi voltam, hogyan hozza hozzánk közelebb őt az írónő. Körülményei miatt kénytelen maximálisan céljaira összpontosítani. Sokan törtetőnek látják, de valójában ez csak céltudatosság. Ő is el tudja engedni magát barátai társaságában és ezt látva vált ő is szerethetőbb karakterré. Iskola mellett két állásban dolgozik, hogy finanszírozni tudja azt, így nem sok ideje marad önmagára, és egy komolyabb kapcsolat is ki
forrás
van zárva. Tucker ostroma ellen viszont nem immunis, ő is elcsábul és ez a döntés változtatja meg az életét.
I: Sabrina az eddigi részek során néha feltűnt, és nem a legkedvesebb arcát mutatta. Két hokis fiú is a bögyében van, Garett egy meg nem érdemelt jegy miatt, Dean-nel pedig egy kalandjuk volt, ami nem végződött túl jól. Dean-nel az érzés kölcsönös, nagyon nem csípi hősnőnket, ennek a későbbiek folyamán is hangot ad. Kicsit féltem tőle, nem tudtam, hogy vajon képes lesz e az Írónő kitörölni a rossz benyomásokat vele szemben, sikerül e neki megszerettetnie velem Sabrina-t. Azt nem mondom, hogy a kedvenc hősnőmmé lépett elő, de már nem nézek rá ferde szemmel, inkább elismerem mennyire erős lány, akinek sok nehézséget kellett megtapasztalnia az eddigi élete során. Nem a legjobb családba született, sokszor esett meg rajta a szívem, mert tényleg rossz volt látni milyen áldozatokat kell meghoznia céljának elérése érdekében. A Harvard-ra jutás itt a cél, minden áttanult éjszaka, a dupla állás ezt hívatott segíteni. Foggal, körömmel harcol, hogy sikerrel járhasson, mert ez egy ugródeszka lesz számára, hogy kitörhessen a mostani 🌲 helyzetéből. Nagyon becsülöm benne az elhivatottságát, de azért teljesen nem tudtam megkedvelni őt. Egy újabb hokis fiú lép be az életébe, akiért felrúgja a felállított szabályát, belekezd valami kapcsolatfélébe. Nehezen oldódik fel, szoknia kell, hogy valaki tényleg önzetlenül is tudja szeretni őt. A páncél, amelyet maga köré vont szépen lassan kezd repedeznie, mert azért Tucker-nek valóban nehéz ellen állni. Jó volt látni, ahogy felenged a történet során, megmutatta a játékosabb énjét is. Igaz nem könnyítette meg szegény fiú helyzetét, jó sok plusz kör futottak a kapcsolatuk alakulása során miatta.

„Tuckert csókolni olyan, mint elmerülni egy kád forró vízben. A bőröm bizsereg, a végtagjaim elgyengülnek, és egy meleg burokban találom magam, amiből sohasem akarok szabadulni.” 

Meglepődtünk, hogy pont őket sodorta össze a szél? Milyen volt az ő történetük? 
P: Amikor először láttuk Sabrina-t, fel se merült bennem, hogy később főszereplővé válhat. És még inkább meglepett, hogy pont a legrendesebb srác mellett köthet ki. Utólag viszont nagyon tetszett így. Nem szabad a felszín alapján ítélni, jobban megismerve a szereplőket
Sabrina (forrás)
látszik, milyen jó párost alkotnak. Azonban a történet íve most nem fogott meg maradéktalanul. Nagyon jól kezdődött az egész, viszont egy idő után lelassult minden. Akadt egy hosszabb rész, ahol megszakadt a korábbi izgalmas tempó és ez a törés nem volt az igazi. A tűz nem hiányzott belőle, a kémia működött, de ennél több izgalomra számítottam.
 
I: Az előző rész nagyon érdekes bejelentéssel zárult, ami miatt azonnal szeretem volna a kezembe venni a folytatást. Szerencsére a kiadónak köszönhetően, nem is kellett olyan sokat várnom rá. Meglepett, hogy Tucker mellé Sabrina-t szánta az Írónő. Az eddigiek alapján nem a legszimpatikusabb karakter címkéjével jelöltem meg. Sokszor bebizonyosodik az, hogy nem szabad mindjárt ítélkezni senki felett sem, ez az ő történetükre teljesen igaz. Tucker-nek sikerült Sabrina páncélja alá lesnie, és meglátnia benne azt a nőt, aki teljes mértékben elrabolta a szívét. A vonzalom köztük szinte tapintható volt, az erotikus részek igazán pikánsra sikerültek, de én pont ezt szeretem Elle stílusában. Mind a kettőjüknek meg volt már a maga terve, az iskola befejezése után, egyikük se számított arra, hogy ezt felborulni látszik, de mint tudjuk a sors szereti a maga módján intézni a dolgokat. Egymás útjába sodorta őket, ezzel átszervezve a külön utakon járó célokat, valami közös felé sodorta őket. Ez a helyzet egyáltalán nem nevezhető könnyűnek, Tucker itt a párosunk közül az aki jobban alkalmazkodik a másikhoz, Sabrina pedig nem könnyítette meg sokszor a helyzetüket. Próbált nem a fiúra támaszkodni, megoldani egyedül is a helyzetüket. Sokszor legszívesebben megráztam volna ezt a makacs nőt. Ott hevert a lábai előtt ez a kedves szeretetre méltó pasas, ő meg nem hogy a karjaiba omlott volna, hanem inkább makacskodott. Egy részből megértettem őt, de más részről nem tudtam elfogadnia. Kettőjük mellett régi kedvenceink is újra feltűntek, volt aki elfogadta ezt a kapcsolatot, volt aki nagyon kardoskodott ellene. Engem ebben a részben Tucker személyisége fogott meg leginkább, mondtam is Perpetua-nak bárcsak létezne a valóéletben is egy ilyen srác (nagy sóhaj). Néha tényleg voltak benne vontatott részek, ezt szerintem leginkább Sabrina generálta. Tetszett, ahogy szépen lassan összekovácsolódtak, a végére szerencsére közös nevezőre jutottak.    

Te vagy nekem az egyetlen.
Felkeléskor és lefekvéskor a te mosolyodat akarom látni.
A szívem a tiéddel együtt dobog.”
 

Sajnos itt a búcsú, nehéz lesz elköszönni ettől a remek csapattól, ugye? 
P: Nagyon nehéz, egy ilyen jó környezetben még szívesen töltenék több időt. Elviselnék egy rövidke novellát, ahol egyszerre mind a négy páros jelen van. Még egy kis boldogság bomba,
forrás
hogy lássuk mindenki milyen jól van, milyen boldog. Az viszont igazán jó hír, hogy már elindult a spin-off sorozat. Ott is érdekes szereplőkkel ismerkedhetünk majd meg. Szurkoljunk együtt, hogy arra is lecsapjon a kiadó. :D
 
I: Jó volt eltölteni ezekkel a srácokkal az időt. Alig vártam a részek megjelenését, amint a kezembe kerültek csak úgy faltam a soraikat. Picit mindig kiragadtak a szürke hétköznapokból, jó volt lefekvés előtt még elolvasni pár oldalt a történetükből, mert tudtam, hogy mosollyal az arcomon fogok elaludni. Szerencsére nem kell teljesen lemondanunk a hokis fiúkról, mert van azért pár mellékszereplő akinek szívesen megismerném a saját történetét. Szerintem Elle is így volt ezzel, mert mindenki örömére bele kezdet egy spin-off sorozatba is, amelyben régi ismerősök kapnak szerepet. Nagyon szurkolok, hogy a KMK lecsapjon rá, sok olvasót boldoggá tennének úgy gondolom.

„Azért vagyunk boldogok, mert azok akarunk lenni…”

Kedvenc jelenetem:
P: Talán a legelső légyott. 
I: Az első egymásra találásuk.
Kedvenc szereplőm: 
P: Tucker, Logan
I: Tucker <3
Hasonló könyv: 
P: Bár még azt nem olvastam, de a történet a Tónushoz hasonló lesz, úgy nézegettem.
Kinek ajánlom: 
I: Úgy gondolom aki eddig szerette, az ezután is fogja.
Értékelésem: 
P: A történet miatt most "csak" 4,5 állást kap ez a rész. 
I: Tucker miatt megadom neki az 5 terhességi tesztet.

Érdekesség: Ahogy említettük is, egy spin-off sorozat indult, Briar U címmel. Mutatjuk mire érdemes várni. 

Cím: The Chase
Sorozat: Briar U 1. 
Megjelenés: 2018.08.04.
Fülszöveg:
Mindenki szerint vonzzák egymást az ellentétek. És igazuk van, mert nincs más logikus magyarázat arra, miért vonzódom annyira Colin Fitzgerald-hoz. Általában nem érdekelnek a tetovált, videó és hoki játékosok, akik azt hiszik könnyelmű és felületes vagyok. Összehúzott szemöldöke az első árulkodó jel, amikor rám néz. Az se segít, hogy a bátyám legjobb barátja.
És, hogy ez a legjobb barát egy zavaró tényező.
És, hogy beköltöztem hozzá.
Ó, nem említettem még, hogy szobatársak vagyunk?
Azt hiszem, nem is számít. Fitzy világossá tette, hogy nem érdeklem, bár a köztünk pattogó szikrák lassan leégetik a házat. Nem vagyok olyan lány, aki üldöz egy pasit, bár közel állok hozzá. Az új sulival, nyájas professzorral és a bizonytalan jövővel kéne foglalkoznom. Tehát mi van, ha a szexi komor szobatársam felbukkan és ráeszmél, hogy mi hiányzik neki?
Tudja, hol talál.

Cím: The Risk
Sorozat: Briar U 2. 
Megjelenés: 2019.02.18.
Fülszöveg:
A Risk visszarepít a szexi hoki játékosok, zizis hősnők, pletykák és forró jelenetek világába... 

2 megjegyzés:

  1. A kiadó már lecsapott a jogokra. ^^ https://moly.hu/karcok/1183148

    VálaszTörlés