2018. 12. 21.

Kedvenc könyves blog - 10. kör


A negyedik szavazás során a kedvenc hazai könyves blogot keressük. A választék igen széles, hiszen sok olvasó döntött már úgy, hogy megosztja másokkal a gondolatait, de vajon kit követünk legszívesebben nyomon?

Indulás: 2017.02.19.
Bemutatkozás:
"Sziasztok! Azt vettem észre, hogy melegként szeretek meleg témában olvasni. Nyilván. Meg azt, hogy sehol nem találok normális kritikákat egy csomó könyvről. Vagyis a melegségre vonatkozó kritikákat, ami alapján rászánnám magam az olvasására. Szóval jó ötletnek tűnt létrehozni ezt a blogot, mert lett egy ilyen fórum, és nekem is lett miért olvasni. DE: nem szerettem volna hagyományos könyvértékelést (még csillagozást sem). Az impulzusaimat írom le, hogy miért ajánlom, vagy hogy miért nem, és persze hogy kinek... Remélem velem tartasz. :)"
Tartalom/rovatok: Értékelések, Listázós, Book Tag, #LMBT-t olvasunk, Mesélős
Összegzés: A lassan két éves blog részletesen értékeléseiben megtalálhatók az adott regényből a kedvenc idézetek is.
 




Blog neve: Sorok Között
Indulás: 2016.06.05.
Bemutatkozás: 
"A Sorok-Között.hu oldalam egy éve, 2016. június 5-én nyílt, itt már csak könyvekkel és könyvadaptációkkal foglalkozom, amit hihetetlenül élvezek.

Maga az írás mindig is központi szerepet játszott az életemben, tinikorom óta regényírással is kacérkodom. Első regényem 2014 decemberében jelent meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában Fogadj el! címmel. Ezt követte 2015 decemberében a Túl szép.

2017 végén várható az első vörös pöttyös könyvem, a Mikrofonpróba. A szerzői blogomon a novelláimat is elolvashatjátok.

Őszintén bízom benne, hogy akár egy cikkemet, ajánlómat vagy valamely regényemet olvassátok, sikerül hozzátennem valamit ahhoz, hogy vidámabb legyen a napotok."

Tartalom/rovatok: Értékelések, Hírek, Az írókról, Borítómustra, Cover Reveal, Dream Casting, Könyvek listák, Könyves idézetek, Könyvtrailer, Megjelenések, Olvasásra várva, Sajtóközlemény, Szavazások, Szösszenetek, Zenevarázs
Összegzés: Bár ez az oldal 2 éve indult, de alkotója már régi bloggernek számít, hiszen Media Addict honlapja kapcsán már ismerhetjük. A Blogturné Klub tagja, és mostanra már Íróként is ismerheti a magyar közönség. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése