2018. 12. 24.

Kedvenc könyves blog - 11. kör


A negyedik szavazás során a kedvenc hazai könyves blogot keressük. A választék igen széles, hiszen sok olvasó döntött már úgy, hogy megosztja másokkal a gondolatait, de vajon kit követünk legszívesebben nyomon?

Indulás: 2013.07.15.
Bemutatkozás:
"Szandi vagyok (aka abstractelf vagy Elvont Tünde), főállású könyv és koffeinfüggő. Szeretem élvezni a könyveket, kötődni a szereplőkhöz, és beleélni magam egy-egy történetbe.
Kedvenc műfajom a fantasy, de azonkívül a sci-fi és realista regényeket is kedvelem.
Könnyen elcsábítható vagyok gumicukorral, high fantasy-vel, egy jól felépített világgal és reális karakterekkel. Néha ok nélkül szeretek egy regényt."
Tartalom/rovatok: Értékelések, Leltár, Top 5, Bookhaul, Egyéb
Összegzés: Blogturné Klub tag, akinek értékelései magukért beszélnek, nem igényelnek egyéb körítést.
 

Indulás: 2013.06.13.
Bemutatkozás:
"Egyetemista, blogger, főleg könyvek és filmek terén. Elsősorban: Fantasy, sci-fi, romantika, kortárs (lélektani) irodalom, de gyakran kilép a komfortzónáján. Világjáró, kávéfüggő, állatbarát, kalandvágyó, nyitott az újdonságokra, titokban sárkánytulajdonos, proud slytherin, néha kissé dilis, szókimondó ha éppen nem lusta hozzá.
Örülök, hogy benéztél!"
Tartalom/rovatok: Értékelések, Megjelenések, Filmek, Borítómánia, Havi összesítés, Szavak nélkül, Book Tag, Top 5, Témázás, Jó lenne, ha
Összegzés: Sok figyelmet szentel a kinézetnek, értékeléseibe vagy saját képeket, vagy saját kis montázsokat illeszt. A bejegyzések végén pedig külön szempontok alapján is besorolja a regényeket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése