2018. 11. 23.

Kedvenc könyves blog - 4. kör


A negyedik szavazás során a kedvenc hazai könyves blogot keressük. A választék igen széles, hiszen sok olvasó döntött már úgy, hogy megosztja másokkal a gondolatait, de vajon kit követünk legszívesebben nyomon?

Indulás: 2014.12.01.
Bemutatkozás:
"Sziasztok! Zsebi vagyok, 25 éves, könyvmoly, és egyetemista. A könyvekkel való jó viszonyom már korán kialakult, mindig is szerettem olvasni, és büszkén mondhatom azt, hogy a kedvenc könyveim karaktereivel együtt nőttem fel. Janne Teller szerint semminek nincs értelme, viszont én úgy vélem a könyvekben értelmet és válaszokat találhatunk a világ kérdéseire, és akár saját magunkat is megismerhetjük egy kicsit jobban, amikor egy-egy szereplőhöz hasonlítjuk magunkat, vagy éppen a helyébe képzeljük magunkat. Egy szó, mint száz: olvasni jó, és épp ez az én célom is, hogy elérjem az, ami minden könyves blogger legnagyobb álma, azt hogy az értékeléseimnek köszönhetően egyre több és több emberrel ismertessem meg az olvasás élményét, és annak minden előnyét."
Tartalom/rovatok: Értékelések, Book Tag, Borítómánia
Összegzés: A Prológus csapat tagja. Angolul és magyarul is olvas/értékel, így olyan könyvekre is felfigyelhetünk nála, amik még hazánkban nem jelentek meg. Értékeléseit képekkel és idézetekkel teszi színesebbé.
 


Blog neve: Könyvjelző Blog
Indulás: 2015.08.18.
Bemutatkozás: 
"I: Amióta az eszemet tudom mindig is könyvek vettek körül. Az olvasás számomra, hobbi, szórakozás, és kikapcsolódás is egyben. Romantikusan álmodozó vagyok, így nem is kérdéses, hogy a nagy kedvenceim a romantikus könyvek, ezen belül a történelmi romantikusok. Jöhet még a fantasy, new adult, young adult, disztópia, és dráma is. 
P: A moly felfedezése után egyre lelkesebben kezdtem értékeléseket is írni. Ha olvasnivalót keresek, számomra nagyon mérvadó mások véleménye. Egy-egy igazán dicsérő összefoglaló után, látatlanban is bele tudok szeretni egy könyvbe. Ugyanezért szeretem saját élményeimet is megosztani másokkal, örömmel tölt el, ha az én soraim győznek meg másokat, hogy egy könyvre ők is nagyon kíváncsiak.
I+P: Mind a ketten felvetettük már magunkban az ötletet, de valahogy egyedül még se mertük belefogni egy blog írásába. A molyon ismerkedtünk meg, és egyre többet olvastunk közösen. Akkor egyszer csak jött az ötlet, nem fogunk e bele együtt egy könyves blog írásába. Ketten már neki mertünk állni ennek a felelősségteljes feladatnak. Saját véleményünket, érzéseinket, benyomásainkat olvashatjátok írásainkban, értékeléseinkben. " 
Tartalom/rovatok: Értékelések, Book Tag, Interjúk, Mutasd a polcod, Kedvenceink közelebbről, Havi zárás, Kedvenc pár, Szavazások, Könyvjelző Top 10, Sorozatismertető
Összegzés: Nehéz saját magunkról írni. :D 3 éve vezetjük mi is blogunkat, minden értékelést idézetekkel, karakterképekkel, érdekességekkel és nem utolsó sorban saját montázzsal egészítünk ki, hogy minél teljesebb élményt nyújtsanak. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése