2018. 12. 07.

Kedvenc könyves blog - 6. kör


A negyedik szavazás során a kedvenc hazai könyves blogot keressük. A választék igen széles, hiszen sok olvasó döntött már úgy, hogy megosztja másokkal a gondolatait, de vajon kit követünk legszívesebben nyomon?


Indulás: 2017.04.16.
Bemutatkozás:
"23 éves könyvmoly vagyok, 6 éves korom óta elbűvöl a könyvek varázslatos világa. Ezen az oldalon az élményeimet szeretném megosztani"
Tartalom/rovatok: Értékelések, Mini értékelések, Bookhaul, Csevegős csütörtök, Megjelenésre várva, Szórakvízz, Top 5 szerda, Borítóbörze, TBR, Tell Me Something Thursday, Book Tag, Egyéb bejegyzések
Összegzés: Ez a blog is a fiatalabbak közül való, hiszen 1,5 éve indult, de azóta változatos tartalommal látja el az olvasókat. Tagja a Prológus csapatnak. Értékeléseit saját képeivel egészíti ki, melyeket Instagram oldalán is megtekinthettek.
 


Blog neve: CBooks
Indulás: 2012.09.29.
Bemutatkozás: 
"A Molyon CB_ néven vagyok megtalálható, amúgy 24 éves egyetemista volnék, aki több, mint tíz éve mániákusan falja a könyveket, és újabban véleményezi is őket."
Tartalom/rovatok: Értékelések, Projektek
Összegzés: Újabb Blogturné Klubos oldalt köszönhetünk az oldal személyében a mezőnyben. Érékelései lényegre törőek, kiemelve bennük az adott regény kedvenc és gyűlölt karaktereit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése