2018. 12. 17.

Kedvenc könyves blog - 9. kör

A negyedik szavazás során a kedvenc hazai könyves blogot keressük. A választék igen széles, hiszen sok olvasó döntött már úgy, hogy megosztja másokkal a gondolatait, de vajon kit követünk legszívesebben nyomon?


Indulás: 2016.01.12.
Bemutatkozás:
"Valamikor a múltban, egy e-mail-beli rövidítés félreolvasásából született meg Betonka... viccből. A név nem az én érdemem, egy olyan hölgytől származik, akit remélem a barátomnak nevezhetek. Akkor még nem gondoltam, hogy Betonka életre kel, blogot ír és saját Facebook-oldala lesz. - ha tetszik nyomj rá egy "lájk"-ot, de anélkül is megvagyok.
Az írás nem szakmám, sőt nagyon távol áll tőle, de rengeteget olvasok, szakkönyvet, irodalmat és azért írok, mert én másról is szeretnék olvasni, nemcsak az épp aktuális disztópikus amcsi tiniregényről (amiből, véleményem szerint, túl sok van), továbbá az sem igazán érdekel, hogy a Maddox fivérek, vagy a Fekete Tőr Tertvériség vámpírjai mennyire aranyosak, szerethetőek vagy dögösek. Feltételezem ezzel nem vagyok egyedül."
Tartalom/rovatok: Értékelések, Megjelenések, Tiszta vigyor
Összegzés: Újabb Blogturné Klub tag a mezőnyben. Értékeléseit képekkel színesíti, hogy jobban ráhangolódjunk az olvasmányokra.
 


Indulás: 2010.07.02.
Bemutatkozás: 
"Olvasni már akkoriban is szerettem, bár hosszú út vezetett odáig, hogy ez több legyen néhány órás időtöltésnél. A könyveket mindig szerettem, de eleinte jobbára az ismeretterjesztő könyvek kötöttek le, és elképzelni sem tudtam, miért kellene regényeket olvasnom. Aztán jött Louis Sachar és Meg Cabot, és megváltoztatták az életemet. Könyvmoly ugyan még nem lettem, de az osztálytársaimnál többet olvastam - mondjuk azt, hogy egyszer könyves blogger leszek és könyvkiadónál fogok dolgozni, álmodni se mertem. 
A legmaradandóbb a Deszy kuckója lett, ez indított el a könyves blogok világába. Könyveket nem értékeltem, ellenben kimaradt és extra jeleneteket fordítottam, illetve könyves-könyvadaptációs hírekről (is) beszámoltam. " 
Tartalom/rovatok: Értékelések, Hírmorzsák, Megjelenések, Tűnődések, Borítók bűvöletében, Adaptációs hírek, Idézetláz, Árnyvadász hírek, Borzalmas borítók, Book Tag, Listopia, Érdekességek
Összegzés: Talán mondhatom, hogy a legolvasottabb hazai könyves blog. A Blogturné Klub alapító tagjai között van. Nagyon sokszínű oldal, rengeteg könyves hírrel és érdekességgel, hogy naprakészek maradhassunk a könyves világban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése