2018. 12. 08.

Könyjelző Top 10 - 43. rész


Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :)


2018/19 téli olvasmánylista

I: Eddig még nem mindig sikerült teljesítenem az ilyen összeállított listáimat, de most olyanokat válogattam össze amelyekkel úgy gondolom sikerrel járok.
P: Egy molyos kihívás miatt minden évszakban össze is szoktam gyűjteni ezeket, és legnagyobb örömömre az utóbbi időben sikeresen el is olvasom azokat, amiket kiválasztottam. :)

1, 
I: Jay Asher: What ​Light – Micsoda fény! Egy kis karácsonyi történet mindig jól esik az ember szívének így az ünnepek előtt. 
P: Sienna Cole: Reményszimfónia Ő lenne a lista élén, nagyon vártam, hogy Patrick története is magával ragadjon. Ezt már sikerült el is olvasnom decemberben, nem okozott csalódást. *-* 
2,
I: Tomi Adeyemi: Vér ​és csont gyermekei olyan jókat lehetett hallani róla, ezért mindenképpen szeretnék rá hamar sort keríteni. 
P: Holly Black: Kegyetlen herceg Már a hazai megjelenés előtt is sokszor futottam a könyvbe, és nagyon megörültem, hogy magyarul is olvashatom. Megérte rá várni!
3, 
I: Christelle Dabos: Rejtélyes eltűnések a Holdvilágban egy pár helyen már megemlítettem ezt a könyvet :) nagyon szeretném már olvasni. 
P: K. A. Tucker: Egyetlen kis hazugság Az első rész nagy kedvenc volt, és remélem Livie kötetében is kedvencet avathatok.
4, 
I: Holly Black: The Cruel Prince – A kegyetlen herceg kíváncsi vagyok milyen fantázia világba csöppenek majd általa.  
P: Sarah J. Maas: A hajnal tornya Kegyetlenség a vége előtt egy ilyen kitérővel borzolni az olvasók kedélyét, de remélem Chaol személye kárpótol mindenért.   
5,
I: Borbás Edina: Kék ​macska az Írónő nagyon jó kis részleteket osztott meg a történet kapcsán, alig várom, hogy a magaménak tudhassam, azzal a lendülettel el is fogom olvasni :D 
P: Lucinda Riley: Angyalfa Egyre jobban szeretem az Írónőt, kíváncsi vagyok, más alkotásai is annyira jók-e, mint a Hét nővér sorozat.   
6, 
I: Colleen Hoover: Túl késő Coho nélkül nem is igazi a téli könyves időszak, alap darab úgy gondolom. 
P: Colleen Hoover: Túl késő Minden jöhet az Írónőtől, erre a kötetre is ugyanannyira vártam, mint a többire.
7,
I: Tahereh Mafi: Ne keress TBR Jar kihívásunk egyik utolsó huzatja, ebben az évbe még bele kell férnie. 
P: Marissa Meyer: Szívtelen Most kis hiányérzet van bennem, a Holdbéli Krónikák lezárása után, hátha ez a kötet csillapítja ezt a hiányt.   
8, 
I: Bartos Zsuzsa: Alkonyőrzők Ő pedig a másik TBR Jar-os könyvem. 
P: Leigh Bardugi: Hat varjú Bár örültem volna a Grisa trilógia harmadik részének, de amíg arra várok kíváncsi vagyok, hogy ez a melléktörténet, milyen.    
9, 
I: Borsa Brown: Gyalázat ​és hit ez is egy nagyon város könyv volt, már csak időt kell rá szakítanom. 
P: Tahereh Mafi: Ne keress Hosszú kihagyás után a TBR Jar kihívásnak köszönhetően télen mindenképp el fogom olvasni ezt a regényt is.   
10, 
I: Sienna Cole: Reményszimfónia nagyon kíváncsi vagyok Patrick történetére, vajon Sienna mit tartogat olvasói számára ebben a könyvben. 
P: Mira Sabo: Amíg kijutunk a fényre Ez a kötet is a TBR Jar kihívás miatt kerülhetett a tízes listára. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése