2018. 11. 25.

Mutasd a polcod! - 47. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 

A 47. választás a 79-es polclakóra esett, aki pedig:


I: Deirdre Riordan Hall: Sugar   
A fülszövege elolvasása után, igazán gondolkodóba estem. Mindig elszomorodóm a mai világban lévő dolgoktól. A bántalmazások szinte mindennapinak számítanak :( ez nagyon rossz dolog. Ilyenkor mindig bele gondolok a környezetemben vajon hányan kiáltanak némán segítségért. Nem tudhatjuk ki milyen fájdalmat cipel magában. Sugar is egy ilyen lány, akinek több rossz volt az életében mint jó. Szeretném megismerni a történetét, mellette állni a rossz dolgok közepette. Igaz még nem olvastam el, de a jövő évi TBR Jar listámon biztosan fog szerepelni.

P: Érints meg!
Hmhm, ő egy elég hirtelen felindulásból történő vásárlás volt. :D Év végén még kellett nagyon egy regény egy másik mellé, hogy ingyen legyen a szállítás a KMK-tól és végül őt választottam. Érdekes, romantikus történetek lehetnek benne, de nem került még igazán közelebb hozzám, mindig van más, amit szívesebben kézbe veszek. De majd egyszer őt is leküzdöm. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése