2018. 12. 01.

November havi beszerzéseink, olvasásaink


A blog igazán eredményes hónapot tudhat maga mögött. :) Facebook oldalunk átlépte az 1000 like-ot, és a honlapunk 300.000. kattintása is megtörtént. Nem ennyire szép szám, de apró célkitűzésünk volt, hogy Instagram fiókunk is elérje a 450 követőt és ezt is sikerült a hónapban kiviteleznünk. Mindenkinek nagyon köszönjük ezeket. :) Ezen kívül mi mást csinálhattunk volna, mint hogy sorra rendeltük az újabbnál újabb kötetetek, sűrűsödik a polcunk. :D

Indie: Lassan vége az évnek, gyorsan elrepültek a hónapok. A november sok jó dolgot tartogatott számunkra, nem csak a blog életében. Minden könyvmolynak ez az egyik kedvenc hónapja úgy gondolom. A kiadók egyre jobb könyvekkel örvendeztetnek meg minket. Ilyenkor csak a pénztárca sírdogál magában csendesen. Ismét sikerül jó pár könyvel növelnem a már így is roskadozó polcaim lakóinak számát. Ezt én egy cseppet sem bánom, sőt nagyon is boldog vagyok :)

Vettem: 
- Carola Wimmer: Együtt, szabadon mindig is a kedvenc állataim a lovak voltak, ez a mai napig így is van. Szeretek  ilyen témájú filmeket nézni, de könyv formában sem mondok nekik ellen. Nagyon megörültem, amikor megláttam a előkészülendő listán. Kíváncsi vagyok a film után milyen élmény lesz elolvasni Mika és Szélvihar történetét.

- Elle Kennedy: The Goal – A cél elérkeztünk az utolsó részhez a sorozat kapcsán. A egyszerre vagyok szomorú, és boldog egyben.

- Leigh Bardugo: Six of Crows – Hat varjúsok jót halottam erről a könyvről, mindenképpen a polcomon szeretem volna tudni.

- Erin Watt: Cifra palotabár nem nyűgöztek engem annyira le a Royal fiúk, mégis valami kíváncsiság hajt az újabb részek beszerzése iránt.

- J. K. Smith: Káosz a köbön annyira vártam már ezt a részt :) alig várom, hogy olvashassam.

- R. Kelényi Angelika: Mennyei bűnök ennek a megjelenését is nagyon vártam már. Angelika neve garancia egy jó kis történet megismeréséhez.

Borsa Brown: Gyalázat és hit te jó ég, a részletek alapján szerelem volt első látásra, ezek után nem is tudtam volna nem megvenni.

- Jessica Koch: Közel a horizonthoz valami elemi erővel húzott felé, nem szoktam az ilyen megérzések ellen tenni.

- Jessica Townsend: Nevermoor olyan aranyosnak tűnt, muszáj volt megvennem.

- Christelle Dabos: Rejtélyes eltűnések a Holdvilágban egyik legjobban várt idei megjelenés, amit már tűkön ülve vártam :) Alig várom, hogy újra Ophélia szemén keresztül tovább kalandozzak ebben a különleges világban.

- Marissa Meyer: Cinder örültem amikor kiderült, hogy a KMK kiadja az első részt, folytatja a sorozat további részeivel is majd.  Kíváncsi vagyok rá nagyon, mert Perpetua csupa jót írt róla az értékelésében.

- Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös szerintem ez az Író páros valami nagyon jót alkothattak együtt, nekem ezt olvasnom kell.

Jenny Han: Örökkön örökké Lara Jean végre itt van a várva várt utolsó rész. Vajon, hogy alakul majd Peter és Lara Jean kapcsolata?

- K. A. Tucker: One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság nagyon kíváncsi voltam erre a könyvre is, a borítója pedig valami meseszép *-*

Rachel Higginson: Szerelem 5 lépésben Veronika ajánlása adta meg a kezdőlökést a beszerzéséhez.

- Emma Chase: Egy ágyban a herceggel ki ne álmodozott már arról, hogy elcsábítja egy herceg?!

- Lisa Kleypas: Ősszel történt szeretem volna az Írónő könyveit beszerezni, hogy gyönyörködhessek majd bennük a polcomon.

- Lisa Kleypas: Az ördög télen még ez a rész is hiányzott a gyűjteményemből.

- Lisa Kleypas: Rafe karácsonya végre vele lett teljes a sorozatom.
Összesítve: 19 db vettem + 0 db ajándékba kaptam = 19db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen  8 db könyvet sikerült elolvasnom, igaz most elmaradt a bűvös tízes. Ám mégis úgy néz ki van esély a teljesítenem a kitűzött célomat. A blogunkra eddig  0 db-ból készült bejegyzés, és  7 db-ból készül.

Perpetua: Ez még nem is olyan durva mennyiség, legalábbis a várható decemberihez képest szerintem említeni se érdemes. :D

Vettem: - Victoria Schwab: Egy sötét duett Ha már elolvastam az első kötetet, a lezáró második részt is szeretném megismerni

- Leigh Bardugo: Hat varjú A grisha trilógia igazán kedvelt sorozataim között van, ez a világához kapcsolódó történet is bízom benne, hasonlóan jó lesz.

- Jaymin Eve: A sárkány jele Eddig nagyrészt tényleg nekem valóak voltak a Zafír Pöttyös regények, remélem ez nem lesz csalódás.

- Rachel Higginson: Szerelem 5 lépésben Egy újabb Veronika féle ajánlás ösztönzött a vásárlásra, nagy elvárásaim vannak irányába. :D

- K. A. Tucker: Egyetlen kis hazugság Egyik kedvenc Rubin Pöttyösöm folytatása, alig vártam már, hogy megjelenjen.

- Meghan March: Téged akarlak Egy remek kikapcsolódást nyújtó erotikus regényre számítok, a kérdés már csak az, hogy tévedek-e.   

- Rebecca Ross: A királynő felemelkedése Nézelődtem a Maxim kiadós újdonságok között, és erről is jó értékeléseket láttam a Goodreads-en, ezért szereztem be.   

- Alwyn Hamilton: A szultán foglya Nem jó egy sorozatot félbehagyni, kellett a folytatás. :)

- Tomi Adeyemi: Vér és csont gyermekei Többször találkoztam már a könyvvel korábban, így emlékeztem rá és felkeltette az érdeklődésemet.

- Vi Keeland, Penelope Ward: Nagyképű öltönyös Penelope Ward munkássága eddig meggyőző volt, Vi Keeland-ben is nagy bizodalmam van, együtt csak jót alkothattak. :D 

- Amie Kaufman, Meaghan Spooner: Meggyötört világ Bár a borítóváltoztatás nagy szívfájdalmam, mert pont az eredeti verzió miatt szerettem volna megvenni ezt is, de végül csak a kosárban maradt.      

- Vi Keeland: Órákon át kívánlak A címe azért vicces, de nagy bizodalmam van a regényben. :D

Kaptam: - Ashley Woodfolk: Ami utánad maradt Nagyon megfogott a fülszöveg és a borító párosítása, Indie lepett meg ezzel a születésnapomra. :)


Összesítve: 12 db-ot vettem + 1 db-ot ajándékba kaptam = 7 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 8 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Végre egy szimpatikus szám, bár 9 mindig az álomhatár, de most többször ennél kevesebb sikerült, így boldog vagyok. :) A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és valószínűleg 7 db-ból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése