2019. 01. 11.

Kedvenc könyves blog - 15. kör


A negyedik szavazás során a kedvenc hazai könyves blogot keressük. A választék igen széles, hiszen sok olvasó döntött már úgy, hogy megosztja másokkal a gondolatait, de vajon kit követünk legszívesebben nyomon?


Blog neve: Dreamworld
Indulás: 2012.12.04.
Bemutatkozás:
"2012. decemberében kellemest a hasznossal elv lapján indítottam útjára az oldalt néhány publikáló szerző ismerősöm noszogatására. Ők ugyanis azt javasolták, kössem egybe a hobbimat a céljaimmal, magyarán az olvasást a fejlődni akarás vágyával. Akkor még álmomban sem gondoltam, hogy egyszer másfél ezres kedvelést érhetek el, vagy hogy olyan lehetőségek nyílnak meg előttem, amilyenek. Mai napig hálás vagyok mindenért. Azért, hogy tagja lehettem és lehetek a Blogturné Klub alapító csapatának, hogy rengeteg kiadó megbízik bennem és támogat, hogy számos új ismerőst szerezhettem, sajtósként részt vehettem bizonyos rendezvényeken, és még sokáig folytathatnám a sort. A legnagyobb boldogság mégis az, hogy 2017. nyarán végre megkaptam azt a visszaigazolást, amire hosszú ideje vártam, és így már tudom, semmi nem volt hiába"
Tartalom/rovatok: Értékelések, Filmek, Interjúk, Extrák
Összegzés: Újabb oszlopos Blogturné Klub tag a mezőnyben. Értékeléseit képek, montázsok és idézetek teszik még tartalmasabbá.
 


Blog neve: Szembetűnő
Indulás: 2014.12.16.
Bemutatkozás:
"Maisch Patrícia vagyok, az én gondolataimmal találkozhatsz a blogon. Kétlaki életem két centruma Bikal és Pécs. A Pécsi Tudományegyetemen 2013-ban szereztem magyar alapszakos bölcsész, 2016-ban pedig magyartanár-történelemtanár mesterszakos tanári diplomát. 2016 szeptemberétől az egyetem "Oktatás és Társadalom" Neveléstudományi Doktori Iskolájában folytatom tanulmányaimat, kutatási területem a női szempontok megjelenése az irodalomoktatásban, disszertációmban a nők olvasóvá nevelését vizsgálom a reformkori Magyarországon. Bár nem egyszerű, de varázslatos utazás volt eljutni erre az útra. A tanulmányaim mellett nagyon szeretek olvasni, utazni, kertészkedni és kézműveskedni. Szeretem kialakítani és megfogalmazni a véleményem, többek között emiatt is hoztam létre ezt a kis internetes kuckót, illetve a bloghoz tartozó Facebook-profilt is. Remélem, örömöd leled a blogban és az oldalban, és hamarosan visszalátogatsz hozzám :)
Tartalom/rovatok: Értékelések, 1001 könyv, Austen után szabadon, Programajánló, Borítóleleplezések, Interjú, Book Tag
Összegzés: Blogturnés párbaj ez a mai is, hiszen ő is tag, de az újabbak közül. Értékeléseit nagyrészt saját képekkel egészíti ki.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése