2019. 01. 09.

Kendall Ryan: Dear Jane - interjú

Író: Kendall Ryan
Cím: Dear Jane
Megjelenés: 2018.10.15
Fülszöveg: 
Tíz éve összetörtem a szívét és elhagytam a várost.
Utál engem és így van rendjén. Nem számít, hogy az ország többi része imád, hogy egy kezdőhátvéd vagyok, millió dolláros szerződéssel. Mert amikor a tükörbe nézek, csak egy vesztest látok, aki túl fiatal – és túl rémült – volt ahhoz, hogy harcoljon azért, amit akart.
De most már nem az a fickó vagyok, és csak egy esélyre van szükségem, hogy meggyőzzem őt.
***
Fogalma sincs arról, mi történt miután elment. És most úgy kéne vele dolgoznom, mintha nem lenne ez a hatalmas rendetlen történet mögöttünk?
De most már idősebb, bölcsebb vagyok, és nem állhat semmi az utamba, hogy jól végezzem a munkámat a bajnokságban. Még egy túlfizetett, arrogáns játékos se, aki azt hiszi megcsókolhat és kibékülhet velem.
Új hírek, haver: Túl vagyok rajtad.


Mesélj kicsit az új regényedről, a Dear Jane-ről!
Végtelenül izgatott voltam miatta. Egy második esély típusú sportrománc egy szexi futball csillaggal és egy lánnyal, aki semmit nem akar tőle. (Spoiler veszély, elég keményen kell küzdenie, hogy megnyerje magának.)

Mi a legnagyobb zavaró tényező írás közben?
A közösségi média!!! Maga az ördög a kreativitásomra, termelékenységemre és a az egészségemre nézve.

 Megosztanál egy igazán emlékezetes pillanatot az írói karrieredből velünk?
Ó Istenem, olyan sok van. A legtöbb napon még mindig csodálkozok, hogy szerelmi történeteket keltek életre. Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam. Az egyike a legnagyobb pillanatoknak, amikor rájöttem, hogy a könyvem már több mint ötvenszer került fel az USA TODAY bestseller listájára, vagy egy találkozón mondjak beszédet. Ezek nagy pillanatok. De vannak ettől kisebbek, mégis különlegesek – amikor e-mailt kapok egy olvasótól, hogy elmondja, mennyit jelentett neki a könyvem, megérintette, vagy segített feldolgozni egy veszteséget. Nagyon hálás vagyok érte.

Forrás
Melyek a kedvenc romantikus témáid?
Sok van. Különösen szeretem a bátyám legjobb barátja és a barátságból szerelem típusúakat. Az utóbbi időben a sportrománcokat szerettem meg és imádok arról olvasni, hogy profi sportolók találnak rá az igaz szerelemre. Hangulatomtól függően egy szűz találkozik egy tapasztalt milliárdossal történetek is kedvemre valók. És mindig szeretek új kedvenceket keresni.

Van olyan TV műsor, aminek függője vagy?
Az Őrülten gazdag ázsiaiak, a Sierra Burgess Is a Loser és a Fiúknak, akiket valaha szerettem.

Van háziállatod, aki veled van munka közben?
Igen! Egy Yorkie kutyusom, Lulu, aki egész nap az irodámban fekszik.

Szoktál zenét hallgatni írás közben?
Persze! Imádok közben zenét hallgatni. Nem megy jól síri csendben, így halkan szól a zene az irodámban. Van egy listám Spotify-n, Chill Instrumental Beats címmel, ez a tökéletes háttérzene. Imádom a The xx nevű bandát is munka közben hallgatni. Hangulatos és szexi. Van egy lemezlejátszóm is, azt is gyakran használom. Kemezek gyűjtése az egyik szenvedélyem.

Min dolgozol most?
Tetszett ez a sportrománc műfaj, van valamik a profi atlétákban – nagy egójukban – és az erős hősnőkben, akik ellenállnak nekik. Ezért most egy hokis sorozatot tervezek, aminek az első könyve a Playing for Keeps címet kapta. De előbb egy viccesebb romantikus érkezik, a Boyfriends for Hire, ez már tavasszal megjelenik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése