2019. 01. 06.

Mutasd a polcod! - 53. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 

A 53. választás a 291-os polclakóra esett, aki pedig:


I: Sarah MacLean: A csábítás kilenc szabálya
Az idei év első TBR Jar húzottja, amire már nagyon régóta kíváncsi vagyok. Már jó ideje a polcomon csücsül, nem is értem miért nem fogtam már neki előbb, pedig az egyik kedvenc műfajomba tartozik. Szinte egy nap alatt sikerült kiolvasnom *-* nem tudtam letenni, és már alig vártam, hogy a végére érjek. Minden volt benne amit szeretek egy ilyen történetben. Kedves szürke egérnek megbélyegzett hősnő, aki szépen lassan kezébe veszi a saját boldogságának alakulását, de még milyen jó is tette :D Egy szoknyavadász férfi, akinek a nők a lábai előtt hevernek, tudatában is van lehengerlő vonzerejének. Gabriel egy igazi arkangyal, aki lejött a földre, hogy bűnre csábítsa a női nem képviselőit. Kettőjük kapcsolatának alakulása nem is lehetne jobb, annyira szurkoltam értük. Egyszerűen imádtam, azt biztosan állíthatom a sorozat további részeivel nem fogok majd ennyit várni!

P: Cinda Williams Chima: Lángvető
Ez egy borító vezényelte vásárlás volt. Most mondjátok meg, nem gyönyörű? *-* Szerencsére a tartalom is egészen elnyerte a tetszésemet. Izgalmas és érdekes fantáziavilágba repített az írónő egy kis mágiával megfűszerezve. Sajnos a folytatásról még nincs hír, pedig várnám, mi történik még szereplőinkkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése