2019. 02. 05.

Kedvenc könyves blog - döntő


Itt az ideje az utolsó mindent eldöntő szavazásnak. Lássuk, melyik két blog küzdhet meg a végső győzelemért.

Elérkezett végre a végső párbaj is. A két döntősről szeretnénk megint írni kicsit emlékeztető gyanánt. :)

Blog neve: Könyvparfé

Indulás: 2015.01.31
Tartalom/rovatok: Értékelések, Top 5

Összegzés: Nagyon egyedi ez a blog. A könyvértékelésekhez egy-egy receptet kapcsol, csodálatos képekkel együtt, amitől mindenki kedvet kaphat, hogy saját maga is belevesse magát a konyhába. Bár nem az indulás óta, de ő is oszlopos tagja a Blogturné Klub csapatának. 
A verseny során: A döntő megmérettetés igen szoros volt, de végül ő került ki győztesen, ahogyan eddigi párviadalaiból is. Csupán egyetlen párbaj hiányzik ahhoz, hogy magának tudhassa a győztes címét.

Indulás: 2010.07.02.
Tartalom/rovatok: Értékelések, Hírmorzsák, Megjelenések, Tűnődések, Borítók bűvöletében, Adaptációs hírek, Idézetláz, Árnyvadász hírek, Borzalmas borítók, Book Tag, Listopia, Érdekességek
Összegzés: Talán mondhatom, hogy a legolvasottabb hazai könyves blog. A Blogturné Klub alapító tagjai között van. Nagyon sokszínű oldal, rengeteg könyves hírrel és érdekességgel, hogy naprakészek maradhassunk a könyves világban. 
A verseny során: Azt hiszem nem túl meglepő, de magabiztosan nyerte párbajait és saját sejtésünk is beigazolódott, amikor a döntőbe is ő jutott, lássuk övé lesz e az utolsó győzelem is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése