2019. 02. 02.

Könyjelző Top 10 - 48. rész


Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :)


10 könyv, amit 2018-ban szerettem volna olvasni, de nem sikerült

I: Mindig van egy lista a fejemben az elolvasandó könyvekről, de mint általában lenni szokott, ennek a sorrendje mindig felborul :) Bárcsak nekem is lenne egy időnyerőm, akkor nem lenne ilyen problémám. 
P: Ember tervez, Isten végez, szokták volt mondani. xD Természetesen maradt elég sok könyv, amit nagyon szerettem volna tavaly olvasni, mégse sikerült. Ezek nálam bekerültek a TBR Jar kihívásunkba, hogy idén mindenképp elolvassam. :) 

1, 
I: Christelle Dabos: Rejtélyes eltűnések a Holdvilágban Nagyon vártam a megjelenését, több bejegyzésben is megemlítettem már, de az olvasásig sajnos nem jutottam el :( Ami késik nem múlik, nem sokkára végre tényleg a kezeim közé fogom venni. 
P: Kylie Scott: Tónus Most már úgy éreztem, hogy belelendültem a sorozat olvasásába és hamar sorra is kerül az utolsó kötet, de végül nem lett így.     
2,
I:  R. Kelényi Angelika: Mennyei bűnök Szintén egy nagyon város könyv volt. Szeretem Angelika stílusát, nem is értem miért nem kezdtem eddig még neki. 
P: Vi Keeland: A beosztott Nagyon érdekel az írónő, főleg, hogy már több regényét is elhozta az Álomgyár Kiadó. Valamiért ezzel szemezek leginkább.      
3,
I: A. O. Esther: Frigg rokkája IV Lassan megjelenik az utolsó rész, én még a negyediket sem olvastam el, pedig nagy kedvencem a sorozat. 
P: Alexandra Bracken: Sötét hajnal A filmadaptáció megnézése után újult lelkesedéssel határoztam el, hogy én bizony hamarosan elolvasom végre a lezárást. Hát őőő… nem sikerült még.   
4,
I: J. K. Smith: Ismert ismeretlen Nagyon szeretem az Írónő stílusát, nem is értem ő miért maradt el eddig. 
P: Kristen Callihan: Idol Imádom a színes borítóját és hamar szerettem volna elolvasni. Mostanra már túl vagyok rajta, de átcsúszott 2019-re. 
5,
I: Tara Sivec: Nyűgök és nyalánkságok Az első két részét nem lehetett nagy nevetések nélkül kibírni, remélem ez is lesz legalább olyan jó. 
P: Kristy Moseley: Álmaim őrzője Évekkel a magyar megjelenés előtt kezdtem szemezni vele, és úgy megörültem, hogy hozzánk is megérkezik. Mégse sikerült azóta se elolvasnom. :(   
6,
I: Leigh Bardugo: Six of Crows – Hat varjú Szintén nagyon vártam a megjelenését, de ő se került még eddig sorra.  
P: Julie Kagawa: Vaslovag Később fedeztem fel a sorozatot, mint sokan mások, de én is megszerettem. Mindenképp el szerettem volna tavaly olvasni az új részt.  
7,
I: R. Kelényi Angelika: A párizsi nő Ennél nagyon szégyellem magam, hogy még mindig nem olvastam el. :( Flóra történetét nagyon szeretem, ideje lenne már elolvasnom a befejező részét. 
P: Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok Számomra különleges élmény volt a Sötét hazugságok és épp ezért keresni akartam az újabb hasonló kalandot, főleg, hogy láttak annyi fantáziát benne, hogy megfilmesítsék. Előbb utóbb eljön ennek is az ideje.   
8,
I: Kristen Ciccarelli: Az utolsó Namsara Egy újabb szépség, ami még várat magára egy kicsit. 
P: Leisa Rayven: Hitvány Rómeó Hatalmas elvárásaim nem voltak, de mégis felkeltette az érdeklődésemet. Úgy tűnik nem eléggé, mert nem sikerült eddig elolvasnom.     
9,
I: Victoria Schwab: Egy sötét duett Az első rész nagyon érdekesen zárult, kíváncsi vagyok nagyon mi vár még rám ebben a részben. 
P: V. E. Schwab: Egy sötétebb mágia Itt a sok jó értékelés hívta fel a figyelmemet, és tudni szeretném, miért szeretik sokan.      
10,
I: Szaszkó Gabriella: Vigyázz rám Picit félek tőle, mert tudom, hogy összefog törni a testvérek utolsó része :( 
P: Laurelin Paige: Utolsó csók Nem értem magamat. Összesen két részes, túl sokáig se kellett várni a folytatásra, jó lenne pontot tenni az ügy végére. Én mégis csak várok és várok.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése