2019. 02. 16.

Könyjelző Top 10 - 49. rész


Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :)


10 közelgő megjelenés, ahol segítségre szorulsz, hogy elolvasd-e

I: Megjelenésben nincs hiány, ám sokszor valami csábítónak tűnik a számomra, még se merek teljesen igent mondani rá.
P: Általában könnyen el tudom dönteni, hogy mi az, amit meg akarok venni és mit nem. Viszont tagadhatatlanul akadnak olyan regények is, amik alapos fejtörést okoznak.  

1, 
I: Abby Winter: Treasure ​– Érezni akarlak Még nem olvastam az Írónőtől, de ez valamiért nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Picit az tart vissza, hogy a zenész romantikus történetekkel eddig vegyes volt a kapcsolatom.
P: Laurelin Paige: Szabadíts meg! Konkrétan még nem csalódtam az írónőben, de akkora hatással nem is volt rám, hogy megértsem, miért érkezik sorra új regény tőle. Érdekesnek tűnik az új sorozata is, de egyáltalán nem tudom, hogy meg akarom-e ismerni.  
2, 
I: Mary Adkins: Amikor ezt olvasod  A fülszövege érdekesnek tűnik, de picit félek is tőle.
P: Lucy Dillon: Minden vágyam Mostanában egyre szívesebben válogatok a Genreal Press kiadó kínálatából is. Ez is egy aranyosnak tűnő regény, csupán nem tudom, hogy ő is pozitív csalódást fog-e okozni.
3,
I: Palotás Petra: Szárnyaszegett ​pillangók Még nem olvastam az Írónőtől, ez egy picit visszatart.
P: Madeline Miller: Kirké Nagy reklámot kap/ott, így persze én is felfigyeltem rá. Nagyon szimpatikus a görög mitológiai vonal, itt nagyon hajlok arra, hogy érdemes lenne elolvasni.
4,
I: Jessica Knoll: Kedvenc nővér már régen olvastam egy jó kis thrillert, nem tudom ő annak számítana e.
P: Danielle Steel: Tündérmese Nem olvastam még az írónőtől, de lehet, itt lenne az ideje. Nem tökéletes kivitelezésű, de mégis tetszetős a borító.
5,
I: Chloe Benjamin: A ​halhatatlanok Kacsingatok felé, de még nem vagyok benne 100%-ban biztos.
P: Lisa Kleypas: A pártfogó Még nem okozott csalódást egyik könyve se, most mégis elbizonytalanodtam, hogy kortárs műfajban is szeretnék-e olvasni tőle.
6,
I: Lesley Pearse: Amíg ​újra találkozunk Még nem olvastam az Írónőtől, nem tudom érdemes lenne e most ezt ezzel a könyvvel pótolni.
P: Vi Keeland: Egomániás Csupán az tart vissza egyelőre, hogy még mást se olvastam tőle, és ha az se tetszik, miért vágjak bele látatlanul egy újabb kötetbe. :D
7,
I: Johanna Lindsey: Amikor ​szerelem vár Történelmi romantikus de valamiért még se érzem teljesen a magaménak.
P: Jamie McGuire: Perzselő menedék A Gyönyörű sorscsapás annyira jó, de azóta csalódás is ért már, így nem nagyon merek új sorozatba fogni.
8,
I: Susan Wiggs: A ​szív térképe Elgondolkodtam rajta, de nem vagyok teljesen biztos magamban.
P: Borsa Brown: Gyalázat és szenvedély Picit kakukktojás, mert csak azért kérdőjeles az olvasása, mert még az első részt se olvastam, úgy viszont lehet kétség se férne ahhoz, hogy várólistán a helye. :D
9,
I: Bryn Greenwood: Minden ​csúf és csodálatos dolog Rázós kategóriás lesz, így nálam alap darabnak számít, de tőle félek egy kicsit.
P: Tijan: Fivérek és bonyodalmak Bizakodva vártam Tijan első regényét hazánkban, azonban a könyvet el se olvastam, annyira lehúzták. Félek újra bizakodni, mert lehet ez se lesz elég jó, mégis szeretném megismerni a munkásságát.
10,
I: Amie Kaufman, Jay Kristoff: Illuminae nem tudom, hogy megfogja e érni az árát.
P: Amie Kaufman, Jay Kristoff: Illuminae Most sokan elbizonytalanodhattak, hogy megéri-e jelentősebb összeget áldozni erre a különleges könyvre. Én még határozottan az agyalás fázisában járok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése