2019. 03. 04.

2018. kedvenc romantikus regénye - 1. kör

Lezárult egy újabb év. Miért ne keressük meg, melyik romantikus regényt szerette a hazai közönség legjobban 2018-ban? :) Tartsatok velünk az újabb szavazássorozatunkban!

Író: Debbie Macomber  
Cím: Szerelem karácsonyra
Kiadó: General Press
Fülszöveg:
Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Merry Knight igen elfoglalt. Gondoskodik a családjáról, sütit süt, dekorál az ünnepekre, és mindeközben reméli, hogy nem kerül az állandóan feszült és a szabályokhoz mindenáron ragaszkodó főnöke útjába a munkahelyén. Saját magára sincs ideje, egy kapcsolat pedig már végképp nem fér bele az életébe. Az anyja és az öccse azonban megelégeli ezt a helyzetet, és a tudtán kívül – születésnapi ajándékként – regisztrálják egy társkereső oldalra, a fotója nélkül. A lány eleinte ellenérzésekkel fogadja ezt a beavatkozást, aztán vonakodva mégis úgy dönt, tesz egy próbát.
Merry kicsivel később már egy elbűvölő idegennel csetel, és nemsokára a beszélgetéseik jelentik számára a nap fénypontját. Ám amikor szemtől szembe találkoznak, kiderül, hogy a férfi egyáltalán nem az, akire számított – és akire vágyik. Merrynek azonban rá kell jönnie, hogy a szív néha azt is látja, amire a szem nem képes.

Debbie Macomber legújabb karácsonyi történetében a nem várt szerelem csak egy kattintásra van.
Moly.hu: 81% (67 csillagozásból)
Goodreads.com: 3,86 (10.510 csillagozásból)
Miért szeretik?:
"Azt hiszem kijelenthetem, hogy megtaláltam a tökéletes karácsonyi olvasmányt."
~Dixy05 (moly.hu)

Író: Simone Elkeles  
Cím: Kiűzetés a Paradicsomból  
Sorozat: Kiűzetés a Paradicsomból 1.
Kiadó: Könyvmolyképző
Fülszöveg:

Mi történik, ha a fiú, aki életre szóló sérülést okozott, a legközelibb bizalmasoddá válik?
Minden megváltozott, amikor Caleb Becker részegen jött el egy buliból, beült a volán mögé, és elütötte Maggie Armstrongot. Maggie még hónapokig tartó fájdalmas gyógytorna után is sántít. A társasági élete nulla, a külföldi tanulmányi ösztöndíját pedig visszavonták – pedig elmenekülhetett volna a kíváncsi tekintetek elől.
Caleb egy évet töltött a fiatalkorúak börtönében, és most szabad… Már ha lehet szabadságról beszélni a felügyelője meg az egész város állandó figyelmétől kísérve. Azt hitte, jó lesz hazatérni, ám a családja és a volt barátnője is idegennek tűnik.
Caleb és Maggie kívülállók. Beskatulyázták őket „bűnözőnek” és „nyominak”. Aztán kiderül, mi történt valójában a baleset éjszakáján, és ettől megint minden megváltozik. Sötét és gyötrelmes út ez Caleb és Maggie számára, akik meglepő helyről merítenek kitartást és erőt: egymásból.
Moly.hu: 87% (123 csillagozásból)
Goodreads.com: 4,01 (40.165 csillagozásból)
Miért szeretik?:
"Imádtam minden oldalát. Csak kellő dráma és nem túl sok hiszti.."
~Tori0925 (moly.hu)

2018. kedvenc romantikus regénye - 1. kör

Debbie Macomber: Szerelem karácsonyra
Simone Elkeles: Leaving Paradise – Kiűzetés a Paradicsomból
Created with Poll Maker

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése