2019. 03. 22.

2018. kedvenc romantikus regénye - 6. kör


Lezárult egy újabb év. Miért ne keressük meg, melyik romantikus regényt szerette a hazai közönség legjobban 2018-ban? :) Tartsatok velünk az újabb szavazássorozatunkban!

Író: Lisa Kleypas
Cím: A szív doktora
Sorozat: Ravenel család 4.
Kiadó: Gabo
Fülszöveg:
Egy ​nő, aki dacol a korszellemmel
Anglia egyetlen orvosnője, dr. Garrett Gibson épp olyan merész és független, mint bármelyik férfi – miért ne hajszolhatná az élvezeteket is épp úgy, akár egy férfi?
Eddig azonban még sosem érzett kísértést arra, hogy viszonyt kezdjen bárkivel. Ethan Ransom, a Scotland Yard hajdani nyomozója éppoly lovagias, mint amennyire titkolózó férfi – azt rebesgetik, hogy orgyilkos, akiről nem tudni, kihez lojális. Egyetlen vérpezsdítő éjszakára engednek ellenállhatatlan vonzalmuknak, hogy aztán végleg elváljanak.
Egy férfi, aki megszeg minden szabályt
Ravenel gróf el nem ismert, törvénytelen fiát, Ethant hidegen hagyja a társasági élet, a vakmerő és gyönyörű Garrett azonban rabul ejti. Bár megállapodnak abban, hogy egy varázslatos éjszakát követően nem találkoznak többé, a nő hamarosan belekeveredik a férfi mindezidáig legveszélyesebb kalandjába. Amikor a küldetés szerencsétlen véget ér, Garrettnek minden tudására és minden bátorságára szüksége lesz ahhoz, hogy megmentse a férfit. Egy áruló kormányzati összeesküvés felgöngyölítése során Ethan bármiféle kockázatot hajlandó vállalni annak a rendkívüli nőnek a szerelméért, akihez foghatóval még sosem találkozott.
Moly.hu: 92% (118 csillagozásból)
Goodreads.com: 3,86 (10.496 csillagozásból)
Miért szeretik?:
"Ez zseniális volt. Minden percét élveztem. "
~Zelea (moly.hu) 

Író: Meghan March
Cím: Vágy és szerelem
Sorozat: 
Birtoklás trilógia 3.
Kiadó: Álomgyár
Fülszöveg:

Imádom ezeket a szavakat.
Ő az enyém, és ha azt hiszi, hagyni fogom, hogy elszaladjon, és nem találom meg, hogy visszahozzam oda, ahová tartozik – hozzám – akkor bizony nagyon téved.
Mert én övön alul is ütök, ha arról van szó, hogy boldogan éljünk, amíg meg nem halunk.

A Vágy és szerelem a Vágy-trilógia befejező része, a Vágy és hatalom és a Vágy és kétség után érdemes olvasni.
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.
Moly.hu: 80% (179 csillagozásból)
Goodreads.com: 4,11 (12.991 csillagozásból)
Miért szeretik?:
"Ez az utolsó rész, ez a lezárás mindent vitt..így lett egy kerek egész történet. "
~B_Viki23 (moly.hu)
 
2018. kedvenc romantikus regénye - 6. kör

Lisa Kleypas: A szív doktora
Meghan March: Vágy és szerelem

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése