2019. 02. 28.

Február havi beszerzéseink, olvasásaink

A tél utolsó hónapja van mögöttünk, amiről mindenkinek a szerelem jut eszébe a Valentin-nap miatt. Erre hangolódva most is sok romantikus regényt olvastunk el, véletlenül se zökkenjünk ki. :) Februárban megtaláltuk a kedvenc könyves blogot, és már dolgozunk a következő párbajokon. :)

Indie: Minden hónapnak meg van a maga szépsége :) A februárt is szerettem, mert nagyon jó kis könyvekkel gazdagodtam, olvasásaim terén is jobbnál jobb történeteket ismertem meg. Persze azért én is várom ám a tavaszt, főleg a várható megjelenések miatt. Már előre félek mi lesz szegény pénztárcám sorsa :)

Vettem: 
- Brittainy C. Cherry: Gravitáció ez a sorozat nagyon kedves a szívemnek. Annyira örültem, hogy végre az utolsó részt is magaménak tudhatom. Az olvasása után, pedig még jobban szeretem Brittainy stílusát. Ahogy a szavakkal tud bánni, az érzelmeimet felkavarni eddig talán még csak Coho-nak sikerült ekkora hatással lennie rám. Alig várom, hogy még több könyvet olvashassak majd tőle.

- Lorraine Heath: Botrány és szenvedély tetszett az Írónő előző sorozata, úgy gondoltam ez is megérdemel egy esélyt. Amúgy is nagy történelmi romantikus rajongónak tartom magam, a gyűjtemény bővítése mindig jó dolog.

- Amy Harmon: Homokból és hamuból Veronikától csupa jót olvastam erről a könyvről. Eddig még csak egy könyvet olvastam az Írónőtől, de őt is a kedvenceim közé sorolnám, mert nagyon szépen tud bánni a szavakkal :) Már két háborús történeten vagyok túl, nem is gondoltam volna, hogy ennyire megszeretem őket. Örülök, hogy ezzel a könyvel sikerül bővíteni a listámat.

- Lisa Kleypas: A pártfogó bár ebben a könyveb az Írónő nem a történelmi romantikus világba kalauzol el minket, én mégis szeretem volna neki adni egy esélyt. Remélem ebben is megtalálom majd Lisa stílusának elemeit, nem lesz okom panaszra :)

Összesítve: 4 db vettem + 0 db ajándékba kaptam = 4 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 7 db könyvet sikerült elolvasnom. Örültem volna, ha még sikerült volna növelnem ezt a számot, de azért csalódott se vagyok, mert van közte elég vaskos kötet is. A blogunkra eddig 1 db-ból készült bejegyzés, és 6 db-ból készül.


Perpetua: Februárban se vittem túlzásba, csak két nagyon várós regény került újonnan a polcomra. :)

Vettem:  
- Brittainy C. Cherry: Gravitáció Imádom a sorozatot és az utolsó darabját is alig vártam már. Azonnal el is olvastam. *-*

- Amy Hamon: Homokból és hamuból Egyetlen regényt olvastam eddig az Írónőtől, de az nagy hatással volt rám. Érdekel, ugyanazt az érzést kapom-e most is.  


Összesítve: 2 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 2 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 7 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Egy hét "nyaralás" is tartozott most a hónapomhoz, így könnyebb volt a számomra elvárt mennyiséget teljesíteni. A blogunkra eddig 2 db-ból készült bejegyzés, és legalább 4 db-ból készül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése