2019. 03. 02.

Könyjelző Top 10 - 50. rész


Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :)

10 legújabb regény a várólistámon 

I: Szuper kis megjelenések várhatóak, már alig, várom, hogy mindegyiket a magaménak tudhassam.
P: A lista nagyját a Könyvmolyképző Kiadó honlapjára felkerült legújabb kiadványok teszik ki, de máshol is akadnak nagyon várós regények, amiket biztosan el fogok olvasni. 

1, 
I: Borsa Brown: Gyalázat ​és szenvedély Borsa ért ahhoz, hogy felkeltse az olvasói figyelmét. Olyan jó kis részleteket, idézeteket osztott már meg a következő rész kapcsán, hogy nem csoda, hogy már nagyon várom a megjelenését.  
P: Brittainy C. Cherry: Gravitáció Hatalmas kedvenc a sorozat, és alig várom, hogy újra átérezzem azt a varázst, amit az írónő könyveiben tapasztalhatok. 
2,
I: Jennifer Ashley: Gyilkosság ​a cselédfertályban Végre egy újabb nyomozós történet, amely talán kicsit csillapítja a várakozásom amíg megjelenik Gyula bátyó újabb könyve.
P: Amy Harmon: Homokból és hamuból Igaz még csak egy könyvét olvastam, de az alapján nagyon bizakodom, hogy újabb kedvencre bukkanhatok általa. 
3,
I: Mary E. Pearson: Tolvajok ​tánca Lia mindig is a kedvenc hősnőim egyike lesz, nagyon boldog vagyok, hogy nem kell teljesen elbúcsúznom ettől a világtól.
P: Lucinda Riley: Holdnővér Közeledik a sorozat vége. Tiggy-t érzem talán legtávolabb magamtól, mégis érdekel, milyen kalandokba keveredik.
4,
I: Sienna Cole: Elmejáték Nekem Sienna "sötétebb oldala" tetszik az írásai során. Úgy gondolom az Elmejáték olvasása közben borzonghatok majd kicsit.
P: Helen Hoang: Menyasszony rendelésre Szeretnék egy újabb aranyos történetnek a tanúja lenni, ami az elsőhöz hasonlóan megmelengeti a szívemet.
5,
I: A. L. Jackson: Elvesznék ​benned Egy újabb újdonság az Álomgyár kiadótól, ami felkeltette az érdeklődésemet. Most láttam, hogy Szaszkó Gabriella a könyv fordítója, ez plusz pontnak számít.
P: Bryn Greenwood: Minden csúf és csodálatos dolog A Rázós könyveket mindig hamar elolvasom, gyanítom ezzel is ez lesz a helyzet.
6,
I: Isabelle Broom: Ezer ​csillag közül te A fülszövege elolvasása utána valamiért, úgy érzem nekem ezt olvasnom kell. Már csak ki kell várnom, hogy megjelenjen.
P: Jeff Wheeler: A tolvaj lánya Igaz a borító döntött az olvasásról, de a tartalom is megtetszett. Vajon mit tartogat még számunkra fiatal főhősünk?
7,
I: Aly Martinez: Hazug ​valóság Szeretem a dark romance történeteket. Ebben is látom a lehetőséget, arra, hogy valami jó kis történetet kapjak az olvasása során.
P: Bethany-Kris: Titokzatos és tüzes Imádom az írónő borítóit, annyira különlegesek. Régebb óta figyelem a munkásságát is és alig várom, hogy én is olvassak tőle.
8,
I: Janette Oke: Ha ​eljő a tavasz Az első része a sorozatnak már ott csücsül a polcomon. Ennek a résznek pedig gyönyörű lett a borítója, így mindenféleképpen szeretném a polcomon tudni.
P: Jay Kristoff: Testvérgyilkos Nem is értem, miért nem olvasták elegen az első részt, mert egy nagyon jó fantasy történet. Én nagyon vártam a folytatást.
9,
I: Bryn Greenwood: Minden ​csúf és csodálatos dolog Egyszerre félek, de közben nagyon vágyódóm is ez után a könyv után. Biztos, hogy megfogom venni, de izgulok is miatta nagyon.
P: Jeff Wheeler: A király árulója A harmadik rész is idekerült, ha már ez is látható a kiadó webshopjában. 
10,
I: Jeff Wheeler: The ​Thief's Daughter – A tolvaj lánya Végre a kezeim közé kaparinthatom a folytatást. Annyira vártam már Owen és Elysabeth kalandjainak újabb részét, boldog vagyok nagyon.
P: Jay Kristoff: Öröknappal A másik sorozat miatt érdekel ennyire ez a regény is, meg persze az érdekes borítók miatt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése