2019. 01. 27.

Mutasd a polcod! - 56. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 

A 56. választás a 1-es polclakóra esett, aki pedig:


I: Jessica Koch: Közel a horizonthoz 
Amikor megláttam a várható megjelenések között, egyből éreztem valami vonzást a könyv irányába. A romantikus történetek mellett sokszor szoktam olvasni olyanokat is amelyekben a fájdalom, az összetörtség érzése is benne van. A fülszövege pont erről árulkodik, hogy egy olyan szerelmi történetet fogok benne meg ismerni, amelyben nem lesz minden rózsaszín, sőt inkább nehéz döntések meghozatalát követeli.


P: Ilona Andrews: Pusztító mágia
Sokszor találkoztam már az Írónő nevével, és nagyon érdekelt, hogy milyen is a stílusa. Kiderült, hogy nagyon is nekem való. Számos fantasy lény, erős, harcias hősnő hozzá egy "kissé" arrogáns alfa hím és sok-sok csipkelődés. Megszerettem a sorozatot és várom az újabb és újabb részeket, ehhez pedig az kell, hogy ti is olvassátok. :D Az első két kötetről írtam a blogon is: 1 | 2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése