2019. 02. 03.

Mutasd a polcod! - 57. rész

A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 

A 57. választás a 208-as polclakóra esett, aki pedig:


I: Kresley Cole: Poison ​Princess – Méreghercegnő
Már nagyon régóta a polcomon csücsül ez a könyv. Egyébként meg is lepődtem, mert teljesen lefeledkeztem róla, hogy nekem ez is a gyűjteményem egy darabját képezi. Arra se tudok válaszolni eddig miért nem olvastam el, csak magamat tudom ismételni, annyira sok újdonság csábít el mindig, hogy ilyenkor azok kerülnek előtérbe, a régebben beszerzett darabok pedig a háttérbe szorulnak sajnos.


P: Tiffany Reisz: Az angyal
Nagy kedvencem ez a sorozat, de sajnos nem sok esély van rá, hogy az összes rész a polcra kerüljön magyarul. :( Később fedeztem fel, mint ahogy megjelentek az első kötetet, de amint belekezdtem, menthetetlenül beléjük szerettem, alig bírtam letenni a könyveket. Mára már beszerezni is nehézzé vált,nekem még szerencsém volt, minden részt nagy becsben tartok itthon. :) Értékelés is készült minden kötetről: 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése