2019. 04. 05.

2018. kedvenc romantikus regénye -10. kör


Lezárult egy újabb év. Miért ne keressük meg, melyik romantikus regényt szerette a hazai közönség legjobban 2018-ban? :) Tartsatok velünk az újabb szavazássorozatunkban!

Író: K. A. Tucker
Cím: Egyetlen kis hazugság
Sorozat: Tíz apró lélegzet 2.
Kiadó: Könyvmolyképző
Fülszöveg:
Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Merry Knight igen elfoglalt. Gondoskodik a családjáról, sütit süt, dekorál az ünnepekre, és mindeközben reméli, hogy nem kerül az állandóan feszült és a szabályokhoz mindenáron ragaszkodó főnöke útjába a munkahelyén. Saját magára sincs ideje, egy kapcsolat pedig már végképp nem fér bele az életébe. Az anyja és az öccse azonban megelégeli ezt a helyzetet, és a tudtán kívül – születésnapi ajándékként – regisztrálják egy társkereső oldalra, a fotója nélkül. A lány eleinte ellenérzésekkel fogadja ezt a beavatkozást, aztán vonakodva mégis úgy dönt, tesz egy próbát.
Merry kicsivel később már egy elbűvölő idegennel csetel, és nemsokára a beszélgetéseik jelentik számára a nap fénypontját. Ám amikor szemtől szembe találkoznak, kiderül, hogy a férfi egyáltalán nem az, akire számított – és akire vágyik. Merrynek azonban rá kell jönnie, hogy a szív néha azt is látja, amire a szem nem képes.

Debbie Macomber legújabb karácsonyi történetében a nem várt szerelem csak egy kattintásra van.
Moly.hu: 91% (115 csillagozásból)
Goodreads.com: 4,28 (31.903 csillagozásból)
Miért szeretik?:
"Ha lehetne 10 csillagot is adnék rá :D"
~Bebi1995 (moly.hu) 

Író: Sarina Bowen, Elle Kennedy
Cím: Ez a srác
Sorozat:
HIM 1. 
Kiadó: Könyvmolyképző
Fülszöveg:

Ők ​ketten nem egy csapatban játszanak. Vagy mégis?
Jamie Canning sosem jött rá, miért veszítette el a legjobb barátját. Négy évvel ezelőtt a tetovált, nagyszájú, szabályszegő szobatársa minden magyarázat nélkül kizárta őt az életéből. Végülis mi rossz van abban, ha tizennyolc éves korukban a nyári hokitábor utolsó éjszakáján furán alakultak köztük a dolgok? Csak egy kis részeg hülyülés volt. Senki sem halt meg.
Ryan Wesley már nagyon megbánta, hogy annak idején belerángatta a nagyon is heteró barátját egy fogadásba, ami próbára tette a barátságukat. Most, hogy a z egyetemi csapataik egymás ellen játszanak a nemzeti bajnokságon, végre lesz alkalma bocsánatot kérni. De elég egy pillantást vetnie a srácra, akiért időtlen idők óta odavan, és a fájdalom erősebb, mint valaha.
Jamie régóta vár válaszokra, de ehelyett egy újabb kérdést kell megfejtenie: vajon egy együtt töltött éjszaka tönkretehet egy barátságot? És ha nem, mi a helyzet hat, együtt töltött héttel? Amikor Wesley megjelenik a táborban, hogy egy újabb forró nyáron át együtt edzősködjenek, Jamie-nek sokmindenre rá kell jönnie a régi barátjával kapcsolatban… és magával kapcsolatban is.
Moly.hu: 96% (229 csillagozásból)
Goodreads.com: 4,33 (20.408 csillagozásból)
Miért szeretik?:
"Azt a mindenit. Hát szóhoz sem jutok jóformán, akkora álom világban vagyok még mindig. "
~Pötyi22 (moly.hu)
 

2018. kedvenc romantikus regénye -10. kör

K. A. Tucker: Egyetlen kis hazugság
Sarina Bowen, Elle Kennedy: Ez a srác

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése