2019. 04. 15.

2018. kedvenc romantikus regénye - 13. kör


Lezárult egy újabb év. Miért ne keressük meg, melyik romantikus regényt szerette a hazai közönség legjobban 2018-ban? :) Tartsatok velünk az újabb szavazássorozatunkban!

Író: Lisa Kleypas
Cím: Winterborne választottja
Sorozat: Ravenel család 4.
Kiadó: Gabo
Fülszöveg:
Egy ​könyörtelen iparmágnás
Az alacsony sorból származó Rhys Winterborne harcos becsvágyának köszönhetően sikeres üzletemberré lett, és elképesztő vagyont halmozott fel. Rhys az üzleti életben és azon kívül is mindig megkapja, amit akar. Amikor megismerkedik a félénk, arisztokratikus modorú Lady Helen Ravenellel, elhatározza, hogy mindenáron megszerzi magának. Ha meg kell fosztania a lányt az erényétől ahhoz, hogy kénytelen legyen feleségül menni hozzá, nos, annyi baj legyen…
Egy világtól elzártan felnőtt szépség
Helennek eddig vajmi kevés kapcsolata volt a londoni társaság csillogó, cinikus világával. Rhys eltökélt csábító hadjáratának következtében fellobban köztük a heves és kölcsönös szenvedély lángja. Helen előkelő neveltetésére rácáfol az a makacs meggyőződése, miszerint egyedül ő képes megzaboláznia féktelen férjét. Rhys egy ellenlábasának cselszövése olyan helyzetet idéz elő, melyben Helennek fel kellene tárnia a férfi előtt legsötétebb titkát. Ez óriási kockázatot jelent… ám a jutalom egy életen át tartó, semmihez sem fogható boldogság. Történetük úgy kezdődik, hogy…
Moly.hu: 93% (181 csillagozásból)
Goodreads.com: 4,08 (17.030 csillagozásból)
Miért szeretik?:
"A történet tökéletes volt, több megdöbbentő fordulattal, egy igazi nagy szerelemmel, sok mókas jelenettel. "
~Timi0320 (moly.hu)

Író: Whitney G.
Cím: Alapos kétely

Kiadó: Könyvmolyképző
Fülszöveg:

A farkamnak megvan a maga étvágya – ami nagy és igen sajátos étvágy. Olyan nőt akar, aki szőke, formás és lehetőleg nem egy kibaszott hazudozó. (Hogy miért, az egy külön sztori.)
Menő ügyvédként nincs vesztegetni való időm párkapcsolatra, ezért névtelen csevegéssel és interneten megismert nőkkel elégítem ki az igényeimet.
A szabályok egyszerűek: egy vacsora, egy éjszaka, zéró ismétlés.
Ez csak alkalmi szex. Nem több, nem kevesebb.
Legalábbis így volt egészen Alyssáig.
Ő egy 27 éves ügyvédnő, könyvgyűjtő és állítása szerint a legkevésbé sem vonzó. Elvileg jogi tanácsokat adtam neki késő esténként, és rábízhattam a heti kalandjaim részleteit.
De aztán bejött a cégemhez egy interjúra. Egy hallgatóknak kiírt gyakornoki pozícióra… És rohadtul megváltozott minden.
Moly.hu: 87% (464 csillagozásból)
Goodreads.com: 4,23 (22.634 csillagozásból)
Miért szeretik?:
"Még mindig 5*-os. És még sok Whitney G. könyvet magyarul! "
~momo89 (moly.hu)
 
2018. kedvenc romantikus regénye - 13. kör

Lisa Kleypas: Winterborne választottja
Whitney G.: Alapos kétely

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése