2019. 04. 22.

2018. kedvenc romantikus regénye - 15. kör


Lezárult egy újabb év. Miért ne keressük meg, melyik romantikus regényt szerette a hazai közönség legjobban 2018-ban? :) Tartsatok velünk az újabb szavazássorozatunkban!

Író: Tarryn Fisher
Cím: Kapd be, szerelem!
Kiadó: Könyvmolyképző
Fülszöveg:
Helena Conway szerelmes lesz.
Akaratlanul.
Észrevétlenül.
De nem véletlenül. Kit Isley pontosan az ő ellentéte – rejtélyes, fékezhetetlen és a legkevésbé sem óvatos. Mindez akár remekül is alakulhatna…
Ha nem Helena legjobb barátnőjével találkozgatna. Helena kénytelen dacolni a szívével, helyesen cselekedni, és másokra is gondolni.
Egészen addig, amíg fittyet nem hány az egészre.
Tarryn Fisher, New York Times sikerkönyves szerző lehet, hogy vagányabb nálad, de ezt nem dörgöli az orrod alá. Az első diplomáját a Roxfort Varázsló és Boszorkányképző Szakiskolában szerezte. Az emberi természet nagy tisztelője, egy hús és vér gonosz, mégpedig a Mardekár házból. A szíve sötét, de az olvasóit azért kedveli. Jelenleg Washingtonban él fiával és lányával.
Az év legizgalmasabb regénye a női útkeresésről és a szerelemről.
Moly.hu: 80% (418 csillagozásból)
Goodreads.com: 4,12 (18.166 csillagozásból)
Miért szeretik?:
"Ez a könyv egyszerűen isteni volt. Nem is bírtam letenni, egy délután alatt kiolvastam. "
~Váczi_Fanni (moly.hu) 
Író: Lisa Kleypas
Cím: Érzéketlen aranyifjú
Sorozat:
Ravenel család 1.
Kiadó: Gabo
Fülszöveg:

A sors fintora…
Devon Ravenel, London legelbűvölőbb élvhajhász aranyifja grófi címet és birtokot örököl. Újonnan szerzett, magas társaságbeli rangja azonban nem kívánt felelősségekkel jár… és jó néhány meglepetéssel is szolgál. A birtokot jelentős adósság terheli, s a néhai gróf három ártatlan húga még mindig ott él a házban… ahogy Kathleen, Lady Trenear is. A szép fiatal özvegy éles esze és elszántsága Devonéval vetekszik.

A két vasakarat összecsap…
Kathleen pontosan tudja, hogy nem szabad megbíznia egy olyan gátlástalan gazemberben, mint amilyen Devon. Lehetetlen lenne azonban tagadnia a heves vonzalmat kettejük között – Devon pedig, miután először a karjába zárta, megesküszik arra, hogy bármit megtesz, csak övé legyen a nő. Amikor Kathleen azon kapja magát, hogy egyre inkább enged Devon tapasztalt, vágykeltő csábításának, már csak egyetlen kérdés marad:
Képes lesz-e megtagadni a szívét az általa ismert legveszedelmesebb férfitól?
Moly.hu: 89% (229 csillagozásból)
Goodreads.com: 3,81 (18.714 csillagozásból)
Miért szeretik?:
"Még egy sorozattal bővül a kedvencek listája."
~Krisztina_Németh_2 (moly.hu)
 
2018. kedvenc romantikus regénye - 15. kör

Lisa Kleypas: Érzéketlen aranyifjú
Tarryn Fisher: Kapd be, szerelem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése