2019. 03. 28.

2018. kedvenc romantikus regénye - 8. kör


Lezárult egy újabb év. Miért ne keressük meg, melyik romantikus regényt szerette a hazai közönség legjobban 2018-ban? :) Tartsatok velünk az újabb szavazássorozatunkban!

Író: Tillie Cole
Cím: Ezer csók
Kiadó: Twister Média
Fülszöveg:
Egy csók egy pillanat.
De ezer csók élethosszig kitart.

Van egy fiú.
És van egy lány.
A szerelem egy pillanat alatt szövődik köztük, de egy évtized, míg kibontakozik.
Ezt a szerelmet nem képes felbontani sem a távolság, sem az idő.
Ez a szerelem örökké tart. Legalábbis ők így hiszik.
Amikor a tizenhét éves Rune Kristiansen visszatér szülőhazájából, Norvégiából az álmos georgiai kisvárosba, Blossom Grove-ba, ahol még gyerekkorában összebarátkozott Poppy Litchfielddel, a fiút egyetlen gondolat gyötri: a lány, aki lelki társa, aki megígérte, hogy hűségesen megvárja, amíg ő visszatér, vajon miért szakított vele mégis szó nélkül?
Rune szíve két éve összetört, amikor Poppy megnémult. Mire Rune megtudja, mi az igazság, rájön, hogy a legnagyobb szívfájdalom csak ezután éri majd…
Moly.hu: 85% (258 csillagozásból)
Goodreads.com: 4,27 (17.862 csillagozásból)
Miért szeretik?:
"Alig találom a szavakat… rendkívül szívbemarkoló, magával ragadó történet egy őszinte, igaz szerelemről..bár szomorú a történet, de imádtam! "
~nemethreka (moly.hu) 

Író: Rachel Van Dyken
Cím: A csábítás szabályai
Sorozat: 
Szárnysegéd Bt 1.
Kiadó: Könyvmolyképző
Fülszöveg:

Minden ​szabályt megszeg, hogy övé legyen a lány.

Miután egy baleset véget vet profi sportolói karrierjének, Ian Hunter visszatér az egyetemre – és készen áll arra, hogy egy újfajta játékban vegyen részt. Az ő agyából pattan ki a Szárnysegéd Bt. gondolata, ami, szájról szájra terjedő sikeres és titokzatos szerelmi tanácsadó szolgáltatást nyújt a szerelemre éhes lányoknak. Amikor Blake Olson jelentkezik, hogy igénybe vegye a Szárnysegéd Bt. szolgáltatásait, Ian megismeri minden idők legreménytelenebb ügyfelét.

A slampos sportruhákban és tangapapucsban pompázó Blake-nek csodára van szüksége ahhoz, hogy megszerezze a kiszemeltjét. Csak egy profi randiguruval van rá esélye. Ian tudja, hogy a tanácsai és az átváltoztató munkája nyomán Blake is sikerrel járhat. Ám ahogy a lány lassan átváltozik, Ian rájön, hogy komoly veszély fenyegeti az első számú alapszabályát… Ne ess bele az ügyfélbe!

Frappáns és szenvedélyes szerelmi történet, amiből az olvasó a fejét fogva döbbenhet rá a férfi és a női gondolkodás különbségeire.
Bájos, pajkos, humoros.
Moly.hu: 85% (505 csillagozásból)
Goodreads.com: 3,99 (12.722 csillagozásból)
Miért szeretik?:
"Egyértelműen kijelenthetem, hogy kedvenc lett. Könnyen és gyorsan olvasható, a mondatok adják egymást, nem nagyon lehet letenni. "
~Milena (moly.hu)

2018. kedvenc romantikus regénye - 8. kör

Tillie Cole: Ezer csók
Rachel Van Dyken: A csábítás szabályai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése