2019. 03. 16.

Könyjelző Top 10 - 51. rész


Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :)

10 szereplő, akivel szívesen helyet cserélnék

I: Nem volt könnyű a választás, mert minden történetbe más miért szeretnék én is benne lenni, de most összegyűjtöttem azon női hősnőimet, akik helyébe bele tudnám magam képzelni.  
P: Ez most igazán elgondolkodtató lista volt, de végül ők lennének azok, akikkel szívesen cserélnék helyet.

1, 
I: Lucille (Lucy) Hope Palmer Szeretnék én is ilyen pozitívan állni az élthez mint Lucy, mert ő még akkor is kitartott a nézetei mellett amikor megbántották ezek miatt. Azért szívesen megismerném Grahamat is. ;) 
P: Ragyogó Regin Többször emlegettem már, hogy a valkűrök az egyik kedvenc fantasy lényeim. A Kresley Cole által alkotott közösségnek nagyon szívesen a tagja lennék és bármelyiküket írhattam volna, de Regin a kedvencem.
2, 
I: Juliana Fiori Egy újabb szókimondó hősnő, aki nem fél elmondani a véleményét, ilyenkor igazi harcos amazonná változik. Én csendes lánynak mondanám magam, sokszor szeretnék én is ennyire erősé válni mint amilyen ő volt a történet során. 
P: Soraya Venedetta A személyisége miatt került ilyen előre a listában. Néha örülnék neki, ha én is ilyen belevaló, szókimondó tudnék lenni, mint ő.      
3,
I: Hangay Emília Miliben azt szeretem, ahogy vág az esze minden a borotva, sokszor kerül érdekes helyzetbe, mégis sikerül kivágnia magát belőle. Ezeknek a képességeknek én is jó hasznát venném. Jó lenne az ő bőrébe bújni egy nyomozás erejéig. 
P: Hangay Emília Valószínűleg nem tudnék ennyire erős lenni, mint ő a nyomozások során, de szívesen részt vennék én is a nyomozó munkában, nem lenne egy unalmas percem se.     
4,
I: Nesryn Faliq Egy nagyon erős hősnő, aki a gyógyítás mestere. Az ő bőrén keresztül megtapasztalhatnám a belső erőt, amellyel mások segítségére lehetnék. 
P: Maia D’Apliése A személyiségét közel éreztem magamhoz és nagyon tetszik a munkája is. Szerető család veszi körül, megtalálta élete szerelmét és most már nincs gondja az életben. Család és férj tekintetében én se panaszkodhatok, nem ezért cserélnék vele helyet, viszont mégis élnék kicsit szívesen Maia-ként.   
5,
I: Pandora Ravenel Az ő történetébe nagyon szívesen belecsöppennék. Megélni egy ilyen szerelmet, nagyon jó érzés lenne. 
P: Carla Kimmel Általános iskolában én is zongoráztam, nagyon szerettem. Ám egyáltalán nem mondhatom el magamról, hogy zenei géniusz lettem volna. De néha azért bennem is felmerült, milyen lenne, ha nagyobb tehetséggel áldott volna meg Isten.      
6,
I: Kori Mindig is ilyen életet képzeltem el magamnak mint amibe Kori belecsöppen. Cowboy-ok, lovak, far, nagy család <3 
P: Pandora Ravenel Sokak számára egy igazi csodabogár, de én nagyon becsülöm benne, hogy nem akarja követni a társadalmi normákat és saját lábon szeretne élni. A társasjátékok iránti szenvedélyben pedig már most is osztozunk.   
7,
I: Ophélie A tükörjárás miatt mindenképpen kiprobálnám, talán Thort is megnézném magamnak közelebbről. 
P: Livie Cleary Mindig helyesen cselekszik, önzetlen és igazi minta gyerek. Mégse élt soha igazán. A történetében láthatjuk, ahogy kinyílik és emiatt cserélnék szívesen helyet vele.    
8,
I: Amy Fleming Mindig is a lovak voltak a kedvenc állataim, sokáig meghatározó részei voltak az életemnek. Egy örök szerelem amely sosem múlik el. Bárcsak én is ennyire érthetnék a nyelvükön mint Amy. 
P: Liv Silber Nagyon irigylem Liv álomjáró képességét. Izgalmas lehet közöttük kalandozni, látni, másik mit élnek át.
9,
I: Evangeline "Evie" Jenner A petrezselymet áruló hölgyek körül, őt éreztem magamhoz a legközelebb. Sebastian oldalán élni meg a szerelmet csábító dolognak tűnik.
P: Marianne Daventry Valószínűleg számos technikai vívmány hiányozna, ha visszautaznék az időben, de egyszer mégis kipróbálnám, milyen volt mondjuk a 19. században az élet, és Edenbrooke remek helyszín lenne.     
10,
I: Lia örök kedvenc hősnőm egyike, akinek a helyébe sokszor bele képzeltem magam. nincs könnyű helyzetben, én mégis szeretném a saját bőrömön is tapasztalni amit ő. (itt inkább a boldog pillanatokra gondolok) 
P: Bella Itt nem konkrétan Bella motivált, de nagyon szívesen élnék a Testvérek között. Remek csapat, akik vigyáznak egymásra, félelmetes harcosok és na jó, nem tagadom, a látvány se lenne kifogásolható. ;)   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése