2019. 04. 02.

Könyvjelző TBR Jar Challenge 2019 - Április


Az elmúlt évben sikeresnek könyveltük el a TBR Jar kihívást, ezért 2019-ben is belevágunk. :) Kiválasztottunk 12 közösen és 12-12 külön olvasandó regényt, és a szerencsén múlik, melyik hónapban fogjuk olvasni. Ezek fele már tényleg régóta hever olvasatlanul, másik fele friss megjelenés. 

Elérkezett az egyik kedvenc hónapunk :) Sok új könyvel fogunk gazdagodni, de addig is még az újak megérkeznek nézzük kikkel ismerkedünk meg a húzás keretein belül.


Akkor most egyenként is bemutatnánk a április húzottjainkat. Esetleg ti már olvastátok valamelyiket?

Közös lista: Egy igazi zenész kötet következik, ami már a sorozat záró része. Közös olvasásunk Kylie Scott Tónus regénye.
I: Itt van végre Ben története, aki titokzatosságával már eddig is felkeltette az érdeklődésemet. itt van az ideje, hogy megismerjem a titkait.
P: Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy Ben és Lizzy és megdobogtatja-e a szívemet.

Író: Kylie Scott
Cím: Tónus
Sorozat: Stage Dive 4.
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2017.
Terjedelem: 344 oldal
Fülszöveg:

Ennek az egyéjszakás kalandnak nem így kellett volna végződnie…
Pozitív. Két kicsi vonal a terhességi teszten azt jelenti, hogy Lizzy Rollins teljesen mindennapi élete mindörökre megváltozik. És mindez egyetlen hatalmas hiba miatt, amit Las Vegasban követett el a Stage Dive lehengerlően szexis basszgitárosával, Ben Nicholsonnal. Kit érdekel, ha Ben volt az első férfi, aki miatt Lizzy úgy érezte, nem tud ellenállni a vágyainak? Sajnos azonban a lány azzal is tisztában van, hogy teljesen mindegy, ő mire vágyik, Ben egy kellemes szórakozásnál semmi többet nem akar.
Ben tisztában van vele, hogy számára Lizzy érinthetetlen. Tökéletesen és végletesen. Mivel a legjobb barátja feleségének a húga, teljesen mindegy, mennyire izzik kettejük között a levegő, teljesen mindegy, mennyire kedves és szexis Lizzy, okosabb, ha távol tartja magát tőle. Azonban egy pillanatnyi megingás a Bűn Városában, és Ben kénytelen megtanulni, hogy ami Vegasban történik, nem biztos, hogy Vegasban is marad. Ő és Lizzy most már a lehető legmélyebb módon kötődik egymáshoz… de kialakulhat ebből valódi szerelmi kapcsolat?

Indie listája: Egy kedvenc Írónőm újabb történet ismerhetem most meg, ami nem más mint  J. K. Smith Ismert ismeretlen-e.
I: Nagyon szeretem az Írónő stílusát. Humorban, és érzelmes pillanatokban is bővelkedik az általa megalkotott történetek. Alig várom, hogy megismerhessem Lívia milyen kalandon megy keresztül.
Író: J. K. Smith
Cím: Ismert ismeretlen
Kiadó: Álomgyár
Kiadás éve: 2018.
Terjedelem: 408 oldal
Fülszöveg:

Albertfi ​Lívia élete tökéletesnek tűnik. Fiatal kora ellenére egy jól menő étterem tulajdonosa, látszólag mindene megvan: szerető család, egy férfi, akivel éjjelente megosztja az ágyát, nagyszerű alkalmazottak, akik olyanok számára, mintha a második családja lennének. De egyik napról a másikra minden összeomlani látszik körülötte. Líviát megcsalják, szülei házasságában több évtizedes titok bukkan a felszínre, nővére és gyerekei élete pedig veszélybe kerül. Egyetlen dolog tartja a felszínen a lányt, a mások által furcsának talált megrögzöttsége, a sportfüggőség. Beragadt élethelyzetéből egy Ausztrália melletti varázslatos kis szigetre szóló meglepetésút zökkenti ki, ahol egy váratlan találkozás gyökeresen megváltoztatja az életét.
Thomas Kallio híres színész. Nők ezrei rajonganak érte, az egész világon ismerik. Mennyasszonya egy gyönyörű, fiatal modell, a férfi mégis másra vágyik. Egy hirtelen döntés és egy merénylet miatti kényszerpihenő hatására az ő élete is fenekestül felfordul.
Ez a két ember a legnagyobb zűrzavar közepette talál egymásra, majd váratlanul elveszítik egymást, és még csak nem is sejtik, milyen láthatatlan szálak kötik őket össze.
A sors útjai kifürkészhetetlenek, de vajon az ő esetükben kegyes lesz a sors? Viszontlátják még egymást az életben? Összeegyeztethető egy amerikai filmszínész és egy magyar étteremtulajdonos lány hétköznapjai? A szerelem minden akadályt legyőz?

Perpetua listája: Most egy kicsit ifjúsági vizekre evezünk  Julie Kagawa: Vaslovag regényével.
P: Később ismertem meg a sorozatot, mint hogy megjelent hazánkban, de én is megkedveltem a vastündérek világát és most már a negyedik részt is olvashatom.
Író: Julie Kagawa
Cím: Vaslovag

Sorozat: Vastündérek 4.
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2018.
Terjedelem: 392 oldal
Fülszöveg: 

Ash, a tündér jégherceg a szerelmet a halandók és a bolondok gyengeségének tartotta. Az ő szíve szörnyű halált halt, és vele halt a jégherceg minden érzelme is. Legalábbis azt hitte…
Ekkor azonban Meghan Chase, a félig ember, félig tündér lány áttörte a védelmi vonalait, és visszavonhatatlan esküvel, lovagjaként kötötte magához a herceget. Amikor pedig a tündérek világa kis híján a vastündérek áldozatául esett, Meghan megtörte a köteléket, hogy megmentse Ash életét. Meghan immár Vaskirálynő, egy olyan birodalom uralkodója, ahol sem a Nyár-, sem a Téltündéreknek nincs esélyük a túlélésre.
Ash – kéretlen riválisa, Puck, és a bosszantó cáit sith, Grimalkin kíséretében – küldetésre indul, hogy beteljesítse a Meghannak tett lovagi esküjét. Hogy életben maradhasson a Vasbirodalomban, lélekre és halandó testre van szüksége. A próbák azonban, amelyeket ki kell állnia, jóformán teljesíthetetlenek. Ash az út során megtud valamit, ami mindent megváltoztat – valamit, ami megingatja a legsötétebb hitét, és bebizonyítja, hogy néha az áldozathozatalhoz nem elég pusztán a bátorság.
Az emberi élet ára

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése