2019. 04. 01.

Március havi beszerzéseink, olvasásaink

Mintha a március kevésbé lett volna eseménydús, de az új szavazásunk a hónapban kezdődött el. :) És persze most is vártuk már a napsütéses időt, amiben már volt részünk és csak folytatódik. Ilyet időt szeretnénk a Könyvfesztiválra is. :D

Indie: Picit el vagyok keseredve. A közelgő vizsgám miatt, nem tudok annyi időt fordítani a blogra, és az olvasásra mint szerettem volna. Ezt biztos ti is látjátok, hogy értékelés terén eléggé le vagyok maradva. :( De ígérem, amint lehet újult erővel fogok az írás közé csapni! Annyira még nem durvultam el könyv beszerzés terén, bár ezt áprilisban, nem mondhatom majd el. ;)

Vettem: 
- Lauren Brooke: Szabadulás már meséltem nektek róla, hogy nagyon szeretem ezt a sorozatot. Pont ez miatt szeretem volna beszerezni a további részeket is.

- Bethany-Kris: Titokzatos és tüzes eddig jókat halottam az Írónő munkásságáról, így nem is volt kérdés, hogy beszerzem ezt a könyvet.

- Jennifer Ashley: Gyilkosság a cselédfertályban eddig az Írónő történelmi romantikus oldalával sikerült már megismerkednem, nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz amikor a nyomozás kap főszerepet, és nem a szerelem.

- Lisa Kleypas: A kék szemű ördög bár még nem olvastam a sorozat első részét, de bizalmat szavaztam neki, így ennek is a többi mellett a helye. 

Mary E. Pearson: Tolvajok tánca Lia története mindig kedves marad a szívemnek, így nagyon megörültem amikor a kiadó megörvendeztetett minket azzal a hírrel, hogy nem kell teljes mértékben lemondanunk erről a világról. Azonnal landolt a virtuális kosaramban. 

Kaptam:
- Disney Hercegnők – Lélegzetelállító történetek ezzel a gyönyörűséggel Perpetua ajándékozott meg születésnapom alkalmából. Olyan aranyos volt tőle, hogy idén igazán hercegnői csomagot kaptam tőle <3

- Disney – Vaiana egy újabb ajándék drága Perpetuatól. Egyre több mesét tudhatok magaménak :)


Összesítve: 5 db vettem + 2 db ajándékba kaptam = 7 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 6 db könyvet sikerült elolvasnom, picit csalódott vagyok, sajnos egyre közelebb van a vizsga időpontom, így az olvasási időmet le kellett csökkentenem :( A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 4 db-ból készül.


Perpetua: Márciusban vettem idén a legtöbb könyvet. :D Bár még ez a három darab se túl sok, de ezek mindenképp a polcomra kívánkoztak. :)

Vettem: 
- Bethany-Kris: Titokzatos és tüzes Bethany-Kris munkásságára már régóta kíváncsi vagyok, figyelemmel kísértem eddig is a friss megjelenéseit és imádom a borítóit.

- Soman Chainani: Az én váram Ez elég hirtelen döntés volt. Szerettem is a sorozatot, de semmiképp se volt kedvenc, mégis kíváncsi vagyok, hogyan folytatódnak a kalandok.

- Mary E. Pearson: Tolvajok tánca Ezt viszont nagyon nagyon vártam. Nagy kedvenc volt a Fennmaradottak krónikái és alig vártam, hogy visszatérjek még a világba.


Összesítve: 3 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 3 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 9 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Most maximálisan elégedett vagyok a havi teljesítményemmel és majdnem meglett a tizedik is, de hosszabb a Tolvajok tánca, mint vártam. :D A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 7 db-ból készül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése