2019. 02. 24.

Mutasd a polcod! - 60. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 

A 60. választás a 81-es polclakóra esett, aki pedig:


I: Paige Toon: Egy darab a szívemből
Mind a kettőnknek feltűnt ez a színes kis könyvecske. Nem csak a címe sikerült különlegesre, hanem maga a bene rejlő történet is. Egy igazán egyedi alapötlettel indított az Írónő, amely meglapozta a könyv hangulatát.  Izgalmakban, és érzelmes pillanatokban nem volt hiány. Bridget-nek elkellet hagynia pár darabot a szívéből még végre meglelte azt az embert aki meg is érdemli azt. Charlie, és a kis April megváltoztatta hősnőnk életét. Az értékelésünkben elolvashatjátok miért is szerettük annyira. Azóta már egy újabb könyvet is elolvastunk az Írónőtől, amelyben szintén nem okozott csalódást.
P: Kylie Scott: Taktus
Érdekes, hogy ennek a sorozatnak most már minden része bekerült a rovatba. :D Tagadhatatlanul ez volt az egyik legnagyobb csalódásom, de utána erős javulás indult meg. Már csak azt kell kideríteni, hogy az utolsó kötet is tartja-e az emelt színvonalat. Az első három részről írtunk is: 1 | 2 | 3

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése