2019. 04. 26.

2018. kedvenc romantikus regénye - 16. kör

Lezárult egy újabb év. Miért ne keressük meg, melyik romantikus regényt szerette a hazai közönség legjobban 2018-ban? :) Tartsatok velünk az újabb szavazássorozatunkban!

Író: Penelope Ward
Cím: A legkedvesebb szomszéd
Kiadó: Könyvmolyképző
Fülszöveg:
Tényleg ​lehet barátság férfi és nő között?
A váratlan szakításom után arra vágytam a legkevésbé, hogy az új szomszédom az exemre, Elecre hasonlítson – pláne, hogy még nála is szexibb legyen. Viszont a modora és a viselkedése már egyáltalán nem volt olyan megnyerő, mint a megjelenése. El is neveztem magamban Mérges Művésznek. A két kutyája ugatásától pedig képtelen voltam aludni. Így nem is bántam, hogy látványosan kerül, mint aki tudni sem akar a létezésemről.
Aztán egy este kiderült, hogy Damien mindent tud rólam. A hálószobám falán lévő lyukon keresztül ugyanis fültanúja volt a terapeutámmal folytatott összes telefonbeszélgetésnek, így az én sármos festő szomszédom jól ismerte a legféltettebb titkaimat. És bár nagyon próbált távol tartani magától, tudtam, hogy ugyanúgy érez irántam, hiszen a szívdobogása nem csal.
Azt hittem, Elec már összetörte a szívemet, pedig nagyon is egyben volt, és még hevesebben kalapált Damienért. Csak reménykedhettem, hogy nem ő fogja végleg megsemmisíteni.
Vesd bele magad a sodró történetbe!
Moly.hu: 90% (317 csillagozásból)
Goodreads.com: 4,20 (18.109 csillagozásból)
Miért szeretik?:
"Sok-sok csillagos 5-ös. Úristen, hogy én ezt, hogy imádtam. "
~Judit_Herbály (moly.hu) 

Író: Alessandra Torre
Cím: Hollywoodi mocsok

Kiadó: Könyvmolyképző
Fülszöveg:

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Cole Masten. Hollywood Tökéletes Férjéből Hollywood Legszexibb Agglegénye lett, miután szupersztár felesége elhagyta. Most minden partiban benne van, és mindenkit megfektet, akit tud. Los Angeles, vigyázz: új rosszfiú van a városban!
Summer Jenkins. Ez én vagyok. Kisvárosi lány, aki a Georgia állambeli Quincyben ragadt. A csirkés kajáim mennyeiek, a pókerasztalnál ki tudok forgatni egy felnőtt férfit a vagyonából, és az érettségi évében közfelkiáltással választottak meg a Legbarátságosabbnak.
Más világban éltünk. Nem is lett volna szabad találkoznunk. Csakhogy Cole Masten elolvasott egy könyvet az én kis városomról. Hat hónappal később pedig leszállt a magángépével a poros kis repterünkön, és magával hozta Hollywoodot.
Azonnal tudtam, hogy ez bajt jelent. A városnak ‒ és nekem is.
Néha az ellentéteknek nagyon nem kellene vonzania egymást.
Moly.hu: 83% (330 csillagozásból)
Goodreads.com: 4,10 (25.801 csillagozásból)
Miért szeretik?:
"Letehetetlen volt. Imádtam minden percét! "
~Izzie (moly.hu)

2018. kedvenc romantikus regénye - 16. kör

Penelope Ward: A legkedvesebb szomszéd
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése