2019. 04. 30.

Április havi beszerzéseink, olvasásaink

Hazánkban az április a Könyvfesztivál hónapja. Ott összegyűlhet az olvasóközönség, találkozhatnak kedvenceikkel és persze rengeteg kötetet gyűjthetnek be. Idén sajnos egyikünk se jutott el eme nemes eseményre, de a polcunk megérezte hatását, sok szépséggel gazdagodtunk. :)

Indie: Szeretem ezt a hónapot :) Ami könyvbeszerzéseim számán meg is látszik. Egyre inkább közelitek a vizsgám felé is, amitől nagyon félek, de nem sokára újult erővel térek majd vissza végre, és bepótolom az itteni lemaradásaimat.

Vettem: 
- Aly Martinez: Hazug valóság valamiért megtetszett a fülszövege, így a kosaramban landolt.

- Julie Murphy: Dumplin' – Így kerek az élet a könyv alapján készült egy film, megnéztem az előzetesét, annyira megtetszett, hogy meg is rendeltem magamnak.

- Lisa Kleypas: Szép szavú idegen bár még nem kezdtem el olvasni a sorozatot, de bizalmat szavaztam neki.

- Bryn Greenwood: Minden csúf és csodálatos dologegy igazán megosztó történet, pont ezért szeretem ezt a kategóriát. Féltem tőle megmondom őszintén, de a kíváncsiságom sokkal erősebbnek bizonyult.

- Janette Oke: Ha eljő a tavasz a sorozat első része ott csücsül a polcomon, már csak neki kellene fogni.

- Jeff Wheeler: The Thief's Daughter – A tolvaj lánya az első részt megszeretem, nagyon vártam már a folytatás megjelenését.

- Böszörményi Gyula: Szer'usz világ annyira boldog vagyok, hogy nem kellett végső búcsút mondanunk Gyula bátyó által megteremtett kedvenc szereplőimnek. Pont ez miatt nem is volt kérdés, hogy ő is a gyűjteményem részét fogja képezni.

- M. Robinson: El Diablo egy újabb rázós könyv, ami érdekesnek ígérkezik.

- Jessica Park: Nyugtalan vizek bár még nem olvastam az első részét, de valamiért úgy döntöttem, hogy folytatom a sorozat részeinek beszerzését.

- Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta szuper jó történeteket tud alkotni ez a szerzőpáros, remélem ennél sem kell csalódnom.

- Amor Towles: Egy úr Moszkvában egy pinterest tábla csábítót el, ennek köszönhető, hogy végül megvettem.


Összesítve: 11 db vettem + 0 db ajándékba kaptam = 11 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 9 db könyvet sikerült elolvasnom, mindjárt itt a vizsgám, így egy picit belehúztam előtte.  A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 7 db-ból készül.


Perpetua: Soknak tűnik a mennyiség, de igenis nagyon büszke vagyok, mert tavalyhoz képest sikerült kevesebb könyvet vennem a Könyvfesztivál hónapjában. :)

Vettem: 
 - Jeff Wheeler: A tolvaj lánya Izgalmasan kezdődött a sorozat és a további kalandok is érdekelnek.

- Bryn Greenwood: Minden csúf és csodálatos dolog Rázós könyvekben még nem csalódtam, és ez az igen megosztó témájú kötet is nagyon érdekelt.

- R. Kelényi Angelika: Mennyei bűnök 2. Csak nem régen olvastam az első részt is nagyon felcsigázott, vásárlás után szinte azonnal ki is végeztem a folytatást.

- Aly Martinez: Hazug valóság Mostanában könnyen elcsábulok 1-1 új Álomgyár Kiadós megjelenésnél. Most is ez történt.

- Vi Keeland: Egomániás Már bizonyított az írónő és amíg nem okoz csalódást, biztos, minden regénye a polcomon landol.

- Kiersten White: Végtelenül Ne árválkodjon az első két rész a trilógia lezáró kötete nélkül.

- Böszörményi Gyula: Szer'usz világ Nem is volt kérdés, hogy Márika is és tényleg Márika, a polcra kerüljön.

- M. Robinson: El diablo Még egy Rázós könyv a hónapban. :)

- Gail Carriger: Szégyentelen Talán ő kimaradhatott volna a szórásból, de régóta tervezem már a teljes sorozat beszerzését és ez a rész még hiányzott.

- Vi Keeland, Penelope Ward: Szívtipró pilóta Még egy jónak ígérkező könyv ettől a fantasztikus alkotópárostól.

- Jay Kristoff: Testvérgyilkos Nagy meglepetés volt számomra, hogy tényleg elérkeztünk a második rész megjelenéséig. Szuper volt az első rész, már kezdtem lemondani a következőről.

- Victoria Aveyard: A háború vihara A Gabo Kiadó mindig olyan meglepetésszerűen hozza a legjobb regényeket. Éppen csak feldolgoztam a hírt, hogy érkezik az utolsó rész, már meg is jelent. :)
          

Összesítve: 12 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 12 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 9 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Örülök, mert már harmadik hónapja sikerül ez a mennyiség, de picit csalódott vagyok, mert eleinte úgy tűnt, most sikerül a 10 is. Viszont a húsvéti hosszú hétvége kifogott rajtam. :D A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és legalább 6 db-ból készül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése