2019. 05. 20.

Instagram legszebbjei 1. - Sarah J. Maas: Üvegtrón


Ahogy az Instagram egyre népszerűbbé vált, úgy megnövekedett a szebbnél szebb könyves képek száma is. Legújabb rovatunkban 1-1 könyvhöz keressük meg az öt leginkább nekünk tetsző alkotásokat. :)

Az első bejegyzésbe nem kerülhetett más, mint Sarah J. Maas egyik alkotása, mégpedig az Üvegtrón.

1,  Igaz a legelső képre nem csak a sorozat első része került, de így összességében nagyon szép a kompozíció. Remek kiegészítőkkel dobta fel a készítője.

Forrás

2, Csupán a központi elem az Üvegtrón, és létezhetnek ennél jobb összeállítások is, de mégis nagyon megfogott ez a kép. Látszik, hogy sok munka van mögötte.


Forrás

3, Nincs túlzsúfolva a kép, a levendula csokrok színvilágukkal passzolnak a kötethez, és nagyon jó látni egyből a két (később) főszereplőt a könyv mellett.


Forrás

4, Ezen a képen nagyon tetszik, hogy mindkét kiadás szerepel rajta. Nem minden kiegészítő kapcsolódik konkrétan a történethez, de ez nem is probléma. A lényeg, hogy összességében szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak.

Forrás

5, Végül pedig ez a kép azért került az 5 legjobba, mert nagyon tetszik, hogy nem a könyv külsőjét ragadja meg, hanem beljebb halad, megmutatja ott is milyen szép a belső borító. És persze az aláírás is ott díszeleg.

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése