2019. 03. 14.

Kedvenceink közelebbről 36. rész - Vi Keeland


A Kedvenceink közelebbről rovatban hazánkban népszerű, vagy kevésbé ismert alkotókat szeretnénk bemutatni. :)

Vi Keeland neve szinte berobbant a hazai olvasó közönség köztudatába. Hamar megszerettük stílusát, és nagy örömünkre számos regényét elhozzák nekünk a magyar kiadók. :) Öt könyve már megjelent, és legalább kettő még idén érkezik.


Vi Keeland  (New York, USA)
Vi Keeland New York Times, Wall Street Journal és USA Today bestseller író. Könyvek millióit adta el, címei már több, mint száz bestseller listán megjelentek és már husonhat nyelvre fordították köteteit. New York-ban él férjével és három gyerekükkel, ahol a saját boldogan éltek állapotában él azzal a fiúval, akivel hat évesen találkozott.

Pár infó még az Írónőről:

Pár dolog, amit az emberek nem tudnak róla:
-         Egy platina szőke, világoszöld szemű fiú lelökte a bicikliről nyolc évesen, van egy apró seb a térdemen, ami erre emlékeztet. Ma már a férje.
-         Alacsony, csupán 5’ 11”… de ez valóságos. Magassarkút hord és nagy mellei vannak nagy szájjal, így a legtöbb ember nem veszi észre.
-         Nem volt jó tanuló a gimiben. A tudomány volt a legrosszabb tantárgy. Utálta. Mégis egy tudománytanár lett a férje.
-         A világon a kedvenc dolga egy csendes tengerparton ülni egy üveg borral, ahol a nap süti az arcát, lábujjai a homokba merülnek és olvas.
-         Harminc éve ugyanaz a legjobb barátja. A megjelenések napján 11 órakor érkezik és Bloody Mary-t isznak.
-         Imád utazni. A kedvenc helyszíne… Santorini, Görögország.

Forrás 

Mókás Vi Tények:
-         Korábban teljes állásban adójogi ügyvédként dolgozott az írás mellett. Az irodában senki nem tudott a másik életéről, míg egy Áprilisban felmondott, hogy munkát váltson.
-         Őshonos New York-i és ott él férjével és három gyerekükkel.
-         Május 12-én van a születésnapja.
-         Igazi könyvmoly.
-         Ha nem tud a tengerparton pihenni, második kedvenc olvasó helye a hálószobában lévő öreg fotel.
-         Sokszor ír Penelope Ward-dal, aki meggyőzte, hogy a következő háziállata egy kecske legyen.
-         15 év után Januárban használta a mikrohullámú sütőt. A sajátjuk eltört, amikor a lányuk született, és a férje, aki főz otthon, mikró ellenes.
-         Hatan testvérek, és együtt tizenhét gyerekük van. 
Forrás 

Melyik az a három romantikus író, akiért rajongasz? 
Még nem találkozta, velük, de oda vagyok Kristen Ashley-ért, Sylvia Day-ért é E. L. James-ért. 

Van olyan TV műsor, amire rá vagy kattanva? 
Szégyentelenek. Szörnyű, tiszteletlen, rettenetes, szemtelen és még nevetséges is. És totális függő vagyok. William H. Macy egyszerre briliáns és őrült. 

Milyen TV műsorok vagy egyéb elfoglaltságok veszélyeztetik az írási folyamatodat? 
Az internet a legveszélyesebb. Felnézek „öt percre” és három órával később még mindig Penelope Ward-dal beszélgetek. 

Mondj három romantikus könyvet a várólistádról! 
Penelope Ward Mack Daddy, még később jelenik meg, de már előolvashatom. Penelope sokszor előbb elküldi már nekem, hogy ne kelljen annyit várnom. Annyira szeretem a munkáját, hogy sokszor egy ültő helyemben elolvasom, még kicsit meg is nyugtat.
Kristen Ashley The Deep End, ez az egyetlen könyv, aminél megkértem az ügynökömet, hogy szerezzen belőle előzetes példányt.
Parker Swift Royal Treatment. Egy új erotikus sorozat harmadik része egy új szerzőtől. Előolvashattam az első kettőt és rákattantam. 

Mit csinálsz szabad idődben? 
Szabad idő? Említettem már, hogy van három aktív gyerekem, ami egy csomó sportot kitesz? 
Forrás 

Végül pedig a könyvei:

Saját könyvei közül az első a First Thing I See, 2013-ban jelent meg, egy önálló erotikus kötet. Hope élete háromszor változott meg – amikor az anyja meghalt, amikor az apja új nőt vett feleségül és amikor találkozott Kennedy Jenner-rel. Azonnal beleszeretett, de ki tudna ellenállni egy ilyen srácnak? Ő maga az unalmas kisvárosi lányből, kifogástalan szépséggé változott, de belül ugyanaz maradt. És Kennedy is rá vágyik. 2016 a Baller önálló romantikus regénnyel indult Vi Keeland rajongóinak. A sztori kezdőtalálkozása a férfi öltözőben zajlott. Marlene első interjúja volt sportriporterként. Brody pedig kapva kapott az alkalmon, a lány piszkálása lett az új hobbija. Randira is hívta, de Marlene szabálya, hogy nem randizik focistákkal. Ám egy ilyen profi játékos megtesz mindent a győzelemért. A nálunk Beosztott címmel megjelent történet, címéből is kikövetkeztethető, hogy egy tipikus főnök-beosztott sztori 2016-ból. Chase véletlenül fültanuja lett Reese egy telefonbeszélgetésének. Nem bírta ki, hogy ne üsse bele az orrát. Később se tudta lerázni magáról, odapofátlankodott a nő randijához. Azt hitték, nem találkoznak úgy se többet, de egy hónap múlva ez a tagadhatatlanul szexi srác lett Reese új főnöke. Ez Egomániás, ami hozzánk idén érkezik, eredetileg 2017-es megjelenésű. Emerie és Drew megismerkedése igazán kalandos. A férfi „rátört” a megijedt nőre az irodájában, de hamar kiderül, hogy az az iroda valójában Drew-é. Másnap a rendőrségen folytatódott a kalandjuk és Drew lovagiasan felajánlotta, hogy Emerie maradjon még egy kis ideig. De minél több időt töltenek együtt, annál nagyobb az ellenszenv és persze a kémia is működésbe lép. A Beautiful Mistake is 2017-es önálló regény, kortárs romantikus. Rachel egy bárban találkozott Caine-nal. Amikor beszélgetni próbált, elküldte a fenébe. Elcsábította a legjobb barátnőjéz, pedig házas volt. A probléma csak annyi, hogy nem a megfelelő pasira zúdította dühét. Kár, de most már nem találkozhatnak többet. Csak, hogy másnap kiderül, hogy Caine Rachel ő tanára. 


2018 elején a Sex, Not Love kortárs regény érkezett. Natalia és Hunter kapcsolata viszafelé kezdődött. Egy esküvőn találkoztak, az ifjú pár két oldalán ültek és perzselő pillantásokat váltottak. Egy hotel szobában kötöttek ki, de másnak mindenki indult haza. Egy évvel később találkoznak újra, közös barátuk gyerekének születésnapján. De folytatódhat minden ott, ahol abbamaradt? 2018-ban a Naked True jelent meg, meglepő módon szintén kortárs romantikus. Egy átlagos hétfővel kezdett Layla, majd a nagyfőnök megbízta, hogy foglalkozzon az új ügyféllel. A konferenciateremben egy pasiba ütközött, a kávéja kiborult, az aktái szétszóródtak. És kibe ütközött? Az exébe Gray-be. Éppen kezdett túllépni rajta, de a sorsnak más tervei vannak. 2018-ban jelent meg a Dry Spell kortárs romantikus, ami ingyen elérhető. Ava a tökéletes pasival randizik. A tárgyalóterem ellentétes oldalán találkoztak. A levegő izzott közöttük, alig várta, hogy a lift falához döntsék. Ehelyett randizni kezdtek. A legfrissebb regénye a We Shouldn’t, 2019-es kortárs romantikus. Annalise életébe egy szörnyű hétfő reggel sétált be Bennett Fox. Épp késésben volt új munkahelyéről és egy parkolási cédulával készültek megajándékozni. Apró cselnek indult, de sikerült megrongálnia egy másik autót. És ki másé lenne az a kocsi, mint az új főnökéé. Vékony a vonal gyűlölet és szeretet között, és azt nem szabad átlépni. A Cole is 2013-as, de két részes erotikus sorozat. Sídney nászútja maga lett volna a tökély, trópusi paradicsom, türkizkék víz, egy dolog hiányzik, a vőlegyény. Az elmúlt hét év zsibbadttá tette, de egy hét egy szexi idegennel, újra életet lehelt belé. De hogy lépjen tovább, ha nem tudja elfelejteni a férfit? 


2013/2014-ben egy sporttrilógiával érkezett, az MMA Fighter-rel. Hiába volt tiszta találat, Nico élete örökre megváltozott. Elle-nek jó élete volt, szerette a munkáját, a lakását, a srácot is, akivel két éve randizik. De kicsit unalmas… Mégse engedheti ki az irányítást a keze közül. A Nico-val való találkozás őt is megváltoztatja. De mi lehet egy agyontetovált MMA játékos és egy kifogástalan külsejű ügyvéd románcából? Kevesebb sorozatot olvashatunk az írónőtől, az egyik a két részes Life on Stage, bár a két kötet önállóan is olvasható és mindkét része 2015-ben jelent meg. Kate nyolc héttel korábban aláírt egy szerződést, semmi randi, semmi szex a játékon kívül, és nem lehet megszegni a feltételeket. Jó ötletnek tűnt, luxus szállás, és esély megnyerni a főnyereményt, amivel segíthet a családján. De hamar kiderül, hogy az ördöggel kötött üzletet.


Penelope Ward-dal előszeretetettel alkotnak közösen. Első koprodukciójuk a 2015-ös Cocky Bastard. Chance volt Aubrey minden fantáziájának megtestesülése. Amikor lerobbant az autója, egyzséget kötöttek és arra eszmélt, hogy együtt utaznak tovább. Egy egyszerű kirándulásból, körutazás lett. Megvan közöttük az összhang, de Chance-t visszatartja valami. Aubrey képes lesz ezt megtörni? 2016-ban jelent meg a nálunk Nagyképű öltönyös címet kapott regény. Soraya a vonaton láttam meg, a nagyképűnek tűnő Graham-et. Pont az ellentéte a férfi, de felkeltette az érdeklődését. Miután az arrogáns pasi a vonaton hagyta a telefonját, a nő utána vitte, ám nem engedték be az irodába. Felpaprikázott hangulatából hosszas üzenetváltások következtek és egyre közelebb kerülnek egy máshoz. A Szívtipró pilóta is 2016. évi. Pénz vagy szerelem? Lehet egyszerű a kérdés, de Kendall-nek nem az. Ehhez úgy dönt, elutazik. A repülőtér váróterében találkozik a veszélyes Carter-rel. Azt hitték, nem találkoznak többé, de a sors mégis újra összesodorta őket. De lehet ebből hosszabb távú dolog ismerve a férfi hírnevét? A Mister Moneybags regényük 2017-ben jelent meg. Dex és Bianca egy liftben találkoztak. A nő épp interjúra tartott, Dex-hez, de nem ismerte fel, mert kézbesítőnek volt öltözve. Beszédbe elegyedtek arról, Bianca mennyire utálja a Dex típusú pasikat, ezért törölve az interjút titokban tartotta a személyazonosságát és álnéven kezdtek randizni. Azonban online lezajlott az interjú, és úgy is kezd elmélyülni a kapcsolatuk. És a helyzet egyre csak bonyolódik. A 2017-es Dear Bridget, I Want You történetében Simon úgy érzi, nem illenek össze Bridget-tel. Hiszen a nő „sikeres” egyedülálló anyuka, a férfi pedig csak egy átmeneti állomás a mostani munkája orvosként, mielőtt Angliába megy tovább. Mégis akarja. És csak azért nem felejti el ezt, mert úgy érzi ez az érzés nem egyoldalú. Összszedi a bátorságát és felteszi a nagy kérdést Bridget-nek. És mi lesz a válasz? 


2018-ban egy két részes sorozattal érkeztek, Rush Duet címmel. Gia tökéletes Hamptons-i nyaralásához egy tengerparti lakás és egy munka kell. Ezek megvannak. És hogyan lehet ezt elrontani? Ha belezúg a legkevésbé megfelelő lázadó pasiba. Ja és ne felejtsük el, hogy még a főnöke is, és övé a fél város. Nem számított rá, de az ellentétek elkezdték vonzani egymást. A Hate Notes 2018-as kortárs romantikus. A történet egy titokzatos kék cetlivel kezdődött, amit egy menyasszonyi ruhába varrtak. Az üzeneteket egy bizonyos Reed Eastwood írta, akiről Charlotte úgy hiszi a világ legromantikusabb pasija. A valóságban inkább arrogáns és cinikus és a nő új főnöke. Charlotte mégis kíváncsi a szerelmes levelek mögötti történetre. 2018-ban a Naughty or Nice novellás kötetben a Sexy Scrooge történetük jelent meg. Főhősnőnk nem vágyott arra, hogy egy mogorva ügyvéddel ossza meg az Uberét karácsony este. A vihar miatt beragadtak, és végül beszélgetni kezdtek, de találkoznak-e még újra? Legközelebb 2019 júliusában az All Grown Up fog megjelenni. Amikor főhősnőnk először találkozik Ford Donovan-nal, nem tudja kicsoda, de abban biztos, hogy túl fiatal hozzá. Barátnője unszolására  újra randizni kezd, de nem tud arról, hogy egy társkeresőre is regisztrálják. Ott kezdenek beszélgetni, majd jön a személyes találkozó. Ford annyira ismerős a nőnek, és egyszer csak ráébred, a családi nyaralójuknál volt a szomszéd fia, aki most már férfi. Legújabb regényük 2019. novemberben fog érkezni. Még csak a címét tudjuk, ami Dirty Letters.  2013-ban Dylan Scott-tal közösen is megjelent egy regényük, Left Behind címmel. Két mélyen összefonódó történet, de hiába hiszed, hogy tudod, hol a kapcsolódási pont, tévedsz. Amikor Zack találkozott Emily-vel, hiába voltak gyerekek, tudta, hogy az élete megváltozik. Tudta, hogy ő a végzete, a sorsa, de nem számított a csavarra. Nikki anyja halála után Kaliforniába költözik, nővéréhez, akinek létezéséről nem is tudott. Pár novellája is elérhető. A szerelem nem volt tervben, de a sors más tartogatott számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése