2019. 03. 29.

Könyjelző Top 10 - 52. rész


Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :)

10 önálló regény, ami folytatást érdemelne

I: Vannak olyan történetek, amelyet nehezen tudok elengedni. Mindig elgondolom milyen jó is lenne egy újabb könyvben találkozni velük.
P: Kevés önálló kötetet olvasok, de azért akad, így sikerült összeszednem a listát. :)

1, 
I: B. Czakó Andrea: Pitypangtánc Tina története a szívembe zártam, nagyon megszeretem Andrea újabb történetét, jó lenne még visszatérni hozzá és Félixhez.
P: Kerstin Gier: Fellegszálló Nagyon élveztem a nyomozást, ehhez nagyon ért az Írónő. És külön tetszett a helyszín, ahol a történet játszódott és annyira szívesen olvasnék még erről az izgalmas szállóról.     
2,
I: J. K. Smith: Káosz ​a köbön Ide nekem még több Andit. Kicsit szomorú voltam a lezárása miatt, olyan jó lett vola még többet olvasni róla és Paulról.
P: Lucinda Riley: Angyalfa A könyv már így is három generáció történetét meséli el, én mégis kíváncsi lennék, hogy elődeik élete befolyásolja-e a fiatalabbakat. Meg amúgy is, szerettem az egész hangulatot és még visszacsöppennék bele.      
3,
I: J. K. Smith: Szerelem ​hirdetésre Igaz, hogy nem kellet végső búcsút mondanom kedvenceimnek, mert Andi történetében ők is fel tűntek. De olyan jó lenne még olvasni Kori és Christophe rmindennapjairól.
P: Marissa Meyer: Szívtelen Van egy pont a könyvben, ahol szereplőink másik birodalomba tartanak, csak végül máshogy alakulnak az események. Ha a befejezést nem is változtatjuk meg, legalább egy mellékszálnak örülnék, ahol még kalandozhatok a szereplőkkel, például abban a másik birodalomban.
4,
I: Colleen Hoover: Velünk véget ér Az egyik legnagyobb kedvencem Cohotól. Úgy tűnt Lily megtalálja a boldogságot a végén, de én szeretném tundi vajon ezentúl tényleg a boldogan éltek még meg nem haltak vár rá.
P: Paige Toon: Akit mind szerettünk Elvileg mindhárom nővér fő/bb szereplő a könyvben, de én mégis Eliza-t éreztem a leginkább központi karakternek. Számomra pedig Rose volt a legkedvesebb, róla olvasnék még szívesen.
5, 
I: Nicholas Sparks: Hosszú ​utazás Luke miatt szeretnék még visszatérni ebbe a világba. Cowboyok a gyengéim, és azok is maradnak :D
P: Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok Bár egy rövid előretekintést kaptunk a kötet végén, én mégis azért szeretném ennek a folytatását olvasni, hogy lássam kapcsolatuk alakulását. Kitart-e a kezdeti lángolás, és heves szóváltásaik később is jellemzőek-e rájuk.
6, 
I: Clélie Avit: Itt ​vagyok Elsa és Thibault története amilyen rövid annyira tartalmas is volt. Ennenk ellenére én szeretném megimserni mi lett velük ez után.
P: Naomi Novik: Rengeteg Agnyeska története lezárult az erdővel, de annyi lehetőséget látok még benne. Ezért szeretnék itt folytatást.   
7, 
I: Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös Egyszerűen imádtam, olyan jó lenne láttni, hogy birkoznak meg a további dolgaikkal.
P: Katja Millay: Nyugalom tengere A new adult regényekre jellemző, hogy valami korábbi traumával bírnak a szereplők. Az adott történetben megtörténik ennek feldolgozása, de érdekelne egyszer, hogy végleges a feldolgozás vagy esetleg évekkel később visszatér a gond. Ilyen szempontból más könyvet is hozhattam volna, de nagyon hiányzik Nastya és Josh.    
8,
I: B. Czakó Andrea: Hervadhatatlan Andrea mindig visszarepít abba a korba aminek én nagy rajongója vagyok. Elláról is nagyon szívesen olvasnék még, olyan jó lenne megláttni milyen amikor vajon miként éli mindennapjait ezek után.
P: Colleen Hoover: Velünk véget ér Érdekes volt a mesélés, hiszen főhősnőnk múltbeli és jelenbeli szerelmének történetét is megismertük, de a múltat kevésbé részletesen. Emiatt olvasnék folytatást, esetleg a jövővel kombinálva.  
9, 
I: Helen Hoang: A ​szerelem egyenlete Stella és Michael hétköznapjairól is szívesen olvasnék egy újabb könyvet.
P: Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös Imádtam ezt a párost és a történet egészét, de gyanús, hogy tartogat a számukra még izgalmakat a jövő, amit szeretnék látni.     
10,
I: Colleen Oakley: Karnyújtásnyira Annyira jó lenne még olvasni Jubilee-ról. Vajon, végül, hogy sikerül túl lendülnie e betegségén, a szerelem megtalálásáról is olvasnék bővebben.
P: Cassia Leo: Fekete doboz Kicsit ellentmondok önmagamnak, hiszen az értékelésben írtam, hogy szép kerek egész a történet, akkor miért szeretnék én folytatást? Rövid volt, sok dolgot nem fejtett ki eléggé az írónő, és emiatt igényelném a folytatást.    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése