2019. 06. 01.

Május havi beszerzéseink, olvasásaink

Elég változó május van a hátunk mögött, egyszer nyári, egyszer téli öltözet kellett, de hát úgy tűnik ilyen is kell. :D Azért a napos hétvégéket élveztük és várjuk már nagyon a nyarat és a Könyvhetet. :)

Indie: Sikeresen túl vagyok az írásbeliken, már csak a szóbelim van vissza, és végre újra felszabadulhatok. Most nem szaladt el velem a ló, de azért igy is sikerült beszereznem pár nagyon várt megjelenést.

Vettem: 
- R. Kelényi Angelika: Mennyei bűnök 2. az első rész nagyon tetszett, alig vártam, hogy a megjelenjen a folytatás.

- Lisa Kleypas: A barna szemű lány megvan a sorozat összes része, már csak neki kell kezdnem.

- Jamie McGuire: From Here to You – Perzselő menedék itt nagyon vakarom a fejem, hogy végül jó döntést hoztam e. Úgy láttam nem igazán nyerte el a többség tetszését.

- Borsa Brown: Gyalázat és szenvedély egy újabb nagyon város könyv, amit nem szabad kihagyni.


Összesítve: 4 db vettem + 0 db ajándékba kaptam = 4 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 1 db könyvet sikerült elolvasnom, még ennek az egynek is örülök. Sajnos a szóbeli tanulás elsőbbséget élvez ebben a helyzetben :/ A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 1 db-ból készül.


Perpetua: Az április és a június között a május nyugis, látszik a vásárlásaim mennyiségén is. :D

Vettem: 
 - Tiffany Reisz: A kastély Végre egy kis Eredendő bűnösök. *-* Annyira hiányzott, rövidebb kis mellékszál, de már azonnal olvastam is.

- Brittainy C. Cherry: A szív ritmusa Rázós könyvekben még nem csalódtam, és ez az igen megosztó témájú kötet is nagyon érdekelt.


Összesítve: 2 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 2 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 6 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Kicsit szomorú vagyok, mert megtört a havi 9 db-os sorozat, valahogy nem csúszott most úgy minden könyv, és egyéb dolgok miatt is elkalandoztam, de hát ez van. :) A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és legalább 4 db-ból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése