2019. 03. 05.

Sorozatismertető - Sötét vadászok 5. rész


Számos sorozat közül lehet válogatni, amik nem csak pár résszel büszkélkedhetnek. Ezekből szemezgetnénk új rovatunkban, és részletesebben bemutatnánk őket. :)

Az előző részért kattints ide: 1 | 2 | 3 | 4

Elég hosszú sorozat lévén még bőven tudom folytatni a részek bemutatását. :) Akárhány helyen keresem, mindenhol más sorrendbe vannak állítva a történetek. Mi próbáljuk az Írónő honlapját próbáltam alapul venni. És leszögezném, hogy a novellákat próbálom (!) ajánlott olvasási sorrendben beilleszteni a részek közé.

16, One Silent Night (2008)
Acheron után újabb olyan szereplő kerül középpontba, aki már régóta fontos része a sorozatnak. És külön érdekes, hogy egy alapvetően negatív szereplő kerül a középpontba. A helyszín New Orleans.
Strykerius, ’Stryker’ – Apollón és az atlantiszi királynő fia, minden idők első démonja. A Spathi démonok és Illuminati vezetője. Urian apja.
Zephyra – A valaha létezett legvadabb démon, és saját akaratából vált azzá. Bosszút esküdött volt férje ellen.

17, Dream Warrior (2009)
Nem kell sokat várni egy újabb Álomvadász kötetre, de most egy női tagjukat ismerjük meg. Főszereplőinknek újabb ősi ellenséggel kell megküzdeniük. Helyszín: New Orleans.
Jericho/Kratosz – Görög isten, Háborúskodás és Gyűlölet fia, egész életében nekik harcolt. Egy parancsmegtagadás miatt azonban átok sújtja.
Delphine/Iole – Egy parasztfaluban nőtt fel, és csak kamaszkorában tudta meg, hogy álomvadász. Arik volt a mestere és egy örökkévalóság óta küzd az emberiségért.

18, Bad Moon Rising (2009)
Sok-sok Kattalakis-szal találkozhatunk a sorozatban, erre a párosra is már a 9. rész óta várhattunk, de végre ők is megkapják a saját boldogan éltek befejezésüket. Nem távolodunk el New Orleans-ból.
Fang Kattalakis – A család fekete báránya, igazi magányos farkas. Vane, Anya és Fury testvére. Ő is vérvadász. Anya halála után a falka ellenük fordult.
Aimee Peltier – Mama egyetlen leánya, árkádiai, medve. Vane-hez hasonlóan katagariból változott át. A Peltier házban mindenki őt óvja, így nincs könnyű dolga annak, aki neki szeretne udvarolni.

19, No Mercy (2010)
Egy harcos amazon és egy alakváltó kénytelen összefogni ebben a részben az emberiség megmentéséért. A helyszín továbbra is New Orleans.
Devereaux ’Dev’ Aubert Peltier – Kidobóként dolgozik a Menedékben. Medve alakváltó és őrszem. Magának való, aki előbb cselekszik, aztán beszél.
Samia ’Sam’ Savage – Sötét vadász, Hipollita unokája, Árész leszármazottja, és híres amazon. Halála miatt annyira izzik benne a bosszúvágy, hogy ő lett a Háború Kutyáinak egyike. Bármihez hozzáér, látja az eredetét és történetét.  

20, Retribution (2011)
Újabb igen kemény ellentét húzódik főszereplőink között, egyikük a vadász, másik a préda, de még így is kialakulhat vonzalom… Las Vegas-ba utazunk.
William Jessup ’Jess’ Brady/Sundown – Apja nem szerette, anyja nem tudott rá vigyázni, ezért elmenekült. Híres pisztoly-párbajozó, hamiskártyás, vonatrabló és Sötét Vadász lett.
Abigail Yager – Kisgyerekként vált árvává, egy apollita család nevelte fel, és persze enyhén szólva is a Sötét Vadászok ellen hangolták. Egyfajta Sötét Vadász- vadász. Életcélja, hogy megtalálja a férfit, aki kiirtotta családját.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése