2019. 03. 19.

Tavaszi nagytakarítás Book Tag



Senki se a nagy takarítás miatt várja a tavaszt, de egy aranyos book tag-et találtunk ehhez kapcsolódóan. 
  
Elindulni a legnehezebb: Egy könyv vagy sorozat, amibe nehezen kezdtél bele a terjedelme miatt

I: Paullina Simons: A ​bronzlovas - Sokáig csak szemezni mertem vele, mert a terjedelme kicsit megijesztett. Ám egy értékelés arra ösztönzőt, hogy bátran merjek bele vágni. meg kell mondanom nem csalódtam, igazán egyedi, szívbe markoló történet.  

P: Colleen Houck: Tigris sorozat – Anno sokan dicsérték, természetes, hogy én is felfigyeltem rá. Mégis kínlódtam, mert elég hosszúak a részek. Nálam nem volt akkora „szerelem”, de tényleg nem rossz a sorozat. Viszont a folytatásokkal is azért szenvedek, mert nem lettek rövidebbek a kötetek. :D


A gardrób tisztítása: Egy könyv vagy sorozat, amitől meg akarsz szabadulni

I: Rachel Van DykenA csábítás szabályai - Nekem hatalmas csalódás volt ez a könyv :( így röpült is az unokahúgom könyvespolcára.

P: Jamie McGuire: Maddox testvérek – A blog olvasói számára nem újdonság, ha azt mondom, hogy a Gyönyörű sorozatot nagyon szerettem, a Maddox testvérek azonban nem hozta a várt hatást. Az első se volt az igazi, a másodikkal viszont egyenesen szenvedtem. :S

Kinyitni az ablakot és beengedni a friss levegőt: Egy frissítő könyv

I: Böszörményi Gyula: Szer'usz világ - Gyula bátyó ismét nagyot alkotott Márika történetével. Egy igazán üdítő, mosolyra késztető pörgős cselekményben vettem részt szereplőinkkel együtt. Nagyon remélem, hogy kapunk még további részeket is, mert Ambrózy nélkül nem világ a világ.

P: Brittainy C. Cherry: A szív ritmusa – Annyira jól esett újra az írónőtől olvasni. A másik hazánkban ismertebb sorozata azért jobban tetszett, de igazi felüdülés volt ez a könyv is.

A padló tisztítása: Egy jelenet, amit szíve szerint újra írnál

I: Lucinda Riley: Holdnővér - Tiggy szerelmi jeleneteit eléggé laposnak éreztem, így picit több tűzet csempésznék beléjük.

P: Rebecca Ross: A királynő felemelkedése – Az egyik halál bosszantott nagyon. Egy „érdekesebb” mellékszereplő karrierje elég gyorsan kerékbe tört. Ezzel még nem lett volna bajom, de ha így esett nagyon más típusú búcsút szerettem volna.

Kacatok kidobálása: Egy könyv egy sorozatból, ami szerinted nem volt szükséges

I: Jamie McGuire: Maddox testvérek - Igaz, hogy kicsit eltérek a kérdéstől, de úgy gondolom Jamie-nek nem kellett volna a többi testvérről is írnia. Még az első úgy ahogy elment, de az utána következő teljes mértékben elvette a kedvem az egésztől. 

P: Borsa Brown: Az arab lánya 1. – Ez a rész számomra hatalmas csalódás volt, annyira, hogy azóta a sorozatot se voltam képes folytatni. Cím alapján teljesen másra számítottam, egyáltalán nem érzem szükségesnek ezt a részt. A 2. kötettel lehetett volna egybe foglalni.


A kilincs fényesítése: Egy könyv, aminek tiszta befejezése volt

I: Vi Keeland: Órákon ​át kívánlak - Úgy gondolom ez az első Vi kötetem amelyben elégnek érzem a végén történt eseményeket, nincs az az érzés, hogy milyen jó lenne még többet olvasni róluk. 

P: Lucy Dillon: Minden vágyam – Egy nagyon is hétköznapi problémával találkozhatunk a könyvben, és szépen le is zárja az írónő a történetet. Ne kell tovább gondolni, agyalni azon, mi lehetett volna még. Kerek az egész.


Letörölni a port a ventilátorról: Egy könyv, ami bajlódott azzal, hogy üzenetet adjon át

I: A. Meredith Walters: Utánad a sötétbe - Nekem a benne lévő problémák már nagyon gyerekesnek tűntek. 

P: Rosie Walsh: 7 nap szerelem – Ez a könyv nem talált meg magának. Érdekes témával foglalkozik, még azt hiszem értem is, miért szeretik mások, nekem mégsem, jött át.


A fárasztó, mégis elégedettséggel eltöltő befejezés: Egy sorozat, amin fárasztó volt átverekedni magad, mégis elégedettséggel tölt el

I: Soman Chainan: Jók és rosszak iskolája - Nagyon nehezen haladtam vele, de a végére valami változást vettem rajta észre. örültem, hogy mégis adtam neki esélyt, és nem hagytam félbe a sorozatot.

P: Soman Chainan: Jók és rosszak iskolája – Igaz, végül folytatódott a sorozat, de most az első három, eredetileg teljes sorozatnak szánt részekről beszélek. :D Igen hosszúak és hiába történik sok dolog egy-egy kötetben, mégis nehéz volt végigolvasni. Viszont egyáltalán nem bántam meg. :)

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése