2019. 07. 01.

Június havi beszerzéseink, olvasásaink

Június a másik nagy könyves ünnep hónapja. :) Új helyszínen volt elérhető a rendezvény, és szerintünk ugyanolyan jól működött. Minket nem zavart a váltás, könyveket ugyanúgy beszereztünk és bővítettük a polcunkat. :D

Indie: Végre túl vagyok a vizsgáimon!!!! Reményeim szerint újult erővel fogok visszatérni a bloghoz. Könyvek terén sikerül elcsábulnom, és jó pár, hogy a polcomon landolt végül. Az olvasásaim száma még nem az igazi, de úgy gondolom rövidesen ott is elégedett leszek a teljesítményemmel.

Vettem: 
- Sienna Cole: Elmejáték szeretem az Írónő sötétebb hangvételű történeteit, nem is volt kérdés a beszerzése.

- A. L. Jackson: Elvesznék benned a színvilága fogott meg a leginkább, bár már kicsit elhamarkodottnak érzem a döntésem a meglévő értékelések után.

- J. K. Smith: Csak a tested érdekel egy percig sem kellett gondolkodnom, az Írónő neve garancia egy jó kis kikapcsolódáshoz.

- Vi Keeland: Egomániás egy újabb kedvenc Írónő akinek muszáj beszerezni az újabb megjelenéseit. 

- Katy Evans: Real – Valós a második rész már régóta ott csücsül a polcomon, nagyon örülök, hogy a kiadónak sikerült az első részt is kiadnia.

- L. J. Shen: Sparrow sok jót hallottam erről a könyvről, úgy gondoltam megérdemel egy esélyt.

- Bethany-Kris: Vakmerő és végzetes bár még az első részt sem olvastam, de bizalmat szavaztam a következő résznek is.

- Katy Evans: Remy az első mellett a harmadikat is megvettem magamnak, már csak el kell kezdeni a sorozatot.

- Joanna Goodman: Elveszett lelkek otthona amikor megláttam a várható megjelenések között egyből felkeltette az érdeklődésemet. Valami kötödés alakult ki köztem és a könyv között, és én mindig hallgatok a megérzéseimre :)

- Brittainy C. Cherry: A szív ritmusa örülök, hogy nem maradunk Brittainy nélkül, alig várom, hogy megismerhessem az újabb történetét.

- Helen Hoang: Menyasszony rendelésre nagyon vártam már ezt a megjelenést, megszerettem a stílusát az Írónőnek.

- Emily R. King: A századik királyné a fülszöveg a borító csupa jót ígér, remélem nem kell csalódnom.

- R. Kelényi Angelika: Barcelona, Barcelona eddig Angelikától csak jót olvastam, úgy gondoltam meg kell ismernek a történelmi vonalon túli világát is.

- Julia Lewis Thomson: Többek között egy újabb nagyon várós megjelenés. Vajon Fecó mit tartogat a számomra. Nemsokára kiderítem :D

Összesítve: 14 db vettem + 0 db ajándékba kaptam = 14 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 3 db könyvet sikerült elolvasnom, még nem tértem vissza a szokásos átlagomhoz, de nem adom fel. A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 3 db-ból készül.


Perpetua: Igazán meglepődtem, de konkrét könyvheti megjelenések közül most igen keveset szereztem be. Nem tudom, hogy én voltam visszafogottabb vagy csak a kínálat nem volt eléggé szimpatikus. :D

Vettem: 
 - Katy Evans: Remy nagyon szurkolok, hogy ez a sorozat nagyobb közönségre találjon, mert nagyon szerettem. Vártam az új kötet megjelenését.

- Bethany-Kris: Vakmerő és végzetes kedvenc azért nem lett az első rész, de láttam benne annyi fantáziát, hogy még a következő kötetre is kíváncsi legyek.

- Jessica Sorensen: Violet, Luke és a sors érdekes, mert a másik sorozat elolvasására nem tudtam rávenni magam, de a Callie-Kayden sztorit imádtam, remélem ez a páros felér az ő szintjükre.

- Emily R. King: A századik királynő nagyon megfogott a borító és a tartalom is, kíváncsian várom, hogy jó döntés volt-e a vásárlás.

- L. J. Shen: Sparrow ez olyan igazi nagyon várós könyv. Régóta lehet tudni, hogy előbb utóbb érkezik a KMK-nál, de most végre a kezemben is tarthatom.

- Helen Hoang: Menyasszony rendelésre a másik regény annyira emlékezetes volt, alig vártam, hogy még egyszer olvashassak az írónőtől.


Összesítve: 6 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 7 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Picit megtört az előző hónapok lendülete, de azért nem rossz ez a mennyiség se. :) A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 7 db-ból készül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése